Mainos

Ihanat, uhkeat pluskoon naiset

America Ferrera, Christina Hendricks ja Beth Ditto osoittavat, ettei paino ole este menestykselle edes Hollywoodin kiiltokuvamaailmassa.

Hollywoodin silotellussa maailmassa erilaisuudelle tuntuu toisinaan olevan hyvin vähän tilaa. Niin sanottu pluskoko on lähempänä tavallisen naisen vaatekokoa, mutta se nähdään varsinkin muotimaailmassa esteenä uralle.

Nämä julkimot ovat kuitenkin tehneet vaikuttavan uran välittämättä kokovaatimuksista tai laihuuden ihannoimisesta.

Christina Hendricks

Mad Men -sarjassa näyttelevä Christina Hendrickson Hollywoodin kurvikas kaunotar. Nainen on ihastuttanut katsojia muun muassa sarjoissa Teho-osasto, Life, Ilman johtolankaa ja Las Vegas. Punatukkaisena säkenöivä Hendricks on oikeasti blondi, mutta värjää hiuksiaan.

Kelly Clarkson

Kelly Clarkson pongahti kansan tietoisuuteen voitettuaan ensimmäisen American Idol -kilpailun vuonna 2002. Naisen tähti ei lähtenyt kisan jälkeen laskuun, päinvastoin: pelkästään jenkkilässä neidon levytyksiä on myyty yli 10,3 miljoonaa kappaletta.

Beth Ditto

Indiebändi Gossipissa vaikuttava musiikintekijä Beth Ditto luokittelee itsensä punkkariksi. Ditto on myös pitänyt kehonkuvasta kertovaa neuvovaa kolumnia The Guardian -lehdessä. Suorasanainen muusikko ei pelkää sanoa julki mielipiteitään ja kulkea valtavirtaa vastaan.

Oprah

Tv-juontajana omaa nimeään kantavassa talk show'ssa ihastuttanut Oprah Winfrey on tunnettu juontaja, tuottaja ja hyväntekijä. Nainen on esiintynyt myös esimerkiksiSteven Spielberginelokuvassa Häivähdys Purppuraa ja lainannut äänensä Disneyn uutuuspiirretylle Prinsessa ja sammakko. Nainen julkaisee myös kahta lehteä, O, the Oprah Magazinea ja O at Homea.

Jennifer Coolidge

Jennifer Coolidge kohautti elokuvayleisöä esittämällä teinipoika Stiflerin kuumaa äitiä komediassa American Pie. Nainen on vieraillut myös useissa tv-sarjoissa, kuten Joey, Frasier ja Sinkkuelämää.

America Ferrera

Ruma Betty -sarjassa America Ferreravoitti puolelleen katsojien myötätunnon esittäessään "rumaa" tyttöä, joka haluaa töihin muotimaailmaan. Ferrera on kihloissa ohjaaja Ryan Piers Williamsin kanssa, ja kantaa sormessaan huikeaa 70 000 dollarin, siis noin 60 000 euron kihlasormusta.

Mia Tyler

Aerosmithin nokkamiehen Steven Tylerin tytär Mia on tullut tunnetuksi muun muassa pluskoon mallina, näyttelijänä ja tuottajana. Nuori neito on ehtinyt kirjoittaa myös omaelämäkerran. Vuonna 2009 Tyler julkaisi oman vaatemalliston, joka kantaa nimeä REVOLUTION 1228.


AVA

Lähde: Highestfive.com

Kuvat: Wireimage/AOP, Getty/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.