Huumepoliisi huutokauppasi takavarikoidun auton Thaimaassa – korjaamolla puskurin alta paljastui yllätys

Thaimaan huumevirasto on pahoitellut tapausta, jossa sen huutokauppaamasta henkilöautosta löytyi kaupan jälkeen suuri määrä metamfetamiinia. Auto oli takavarikoitu huumepidätyksen yhteydessä.

Ostaja maksoi Honda CR-V -merkkisestä autosta runsaat puoli miljoonaa bahtia eli noin 17 000 euroa. Autoon piti kuitenkin tehdä joitakin muutoksia, joten se kiikutettiin korjaamolle.

Mekaanikon yllätys olikin suuri, kun hän löysi auton puskurin alle piilotettuna 94 000 huumepilleriä. Huume paljastui metamfetamiinin ja kofeiinin sekoitukseksi, ja se tunnetaan nimellä Yaba.

Autosta oli alunperin takavarikoitu 100 000 samanlaista Yaba-pilleriä viime vuonna.

– Tutkimme aina kaikki ajoneuvot, eikä tämä tapaus ollut poikkeus. Emme kuitenkaan löytäneet tuolloin mitään, ehkä koska pillerit oli piilotettu niin hyvin, sanoi huumeviraston johtaja Niyom Termsrisuk Bangkok Post -lehdelle.

BBC:n mukaan huumetta kuljetetaan Thaimaahan tyypillisestu Myanmarin kautta. Vuonna 2018 viranomaiset takavarikoivat kaikkiaan 516 miljoonaa metamfetamiinitablettia.

Lähteet: BBC, Bangkok Post

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja