Mainos

Huono ajokeli aiheuttanut useita kolareita – ainakin yksi kuollut

Sivuluisuun ajautuneen auton matkustaja kuoli illalla kahden auton kolarissa Urjalassa Pirkanmaalla. Molempien autojen kuljettajat loukkaantuivat.

Kolari sattui Toijalantiellä noin 6-7 kilometriä Urjalan keskustasta. Henkilöauto lähti sivuluisuun paikassa, joka sijaitsee puoli kilometriä Annulan risteyksestä Toijalan suuntaan.

Luisuun lähtenyt auto törmäsi kylki edellä vastaan tulleen auton nokkaan. Menehtynyt matkustaja istui sivuluisuun lähteneessä autossa kuljettajan vieressä.

Kylki edellä törmänneen auton kuljettaja loukkaantui palomestarin arvion mukaan vakavammin ja toisen auton kuljettaja lievemmin.

Kolarin sattuessa vähän ennen iltaseitsemää oli jo pimeää. Palomestarin mukaan tie oli hyvin liukas. Päivällä oli satanut vettä, joka oli jäätynyt tielle.

Useita ihmisiä loukkaantui Kiteellä

Myös Kiteellä sattui kahden auton nokkakolari, jossa useita ihmisiä loukkaantui. Pohjois-Karjalan pelastuslaitoksen mukaan yhden vammat ovat vakavat.

Törmäys sattui Joensuun eteläpuolella Kuutostiellä alkuillasta. Autot törmäsivät räntäsateessa risteyksessä. Toisessa autossa oli neljä ja toisessa kolme ihmistä. Onnettomuudessa oli mukana myös kaksi lasta.

Palomestari Jukka Saarelaisen mukaan yhden aikuisen vammat ovat vakavat ja toisten lievempiä.

Tie oli onnettomuushetkellä liukas ja näkyvyys räntäsateen vuoksi heikko.

Poliisi tutkii onnettomuutta.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.