Mainos

Huoltoasemaan autolla rysäyttäneet saatu kiinni Jyväskylässä

Jyväskylän poliisi on ottanut kiinni molemmat viimeöisestä huoltoasemamurrosta epäillyt. Ensimmäinen epäilty saatiin kiinni aamuseitsemän aikaan, toinen ehti pakoilla poliisia puoleenpäivään asti.

Murtomiehet rysäyttivät yöllä henkilöautolla sisään Tourulan Nesteelle aiheuttaen rajun tulipalon huoltoaseman myymälän tiloissa.

Poliisin mukaan asiasta ei epäillä kahden kiinniotetun lisäksi muita henkilöitä. Molemmat epäillyt ovat 35-vuotiaita jyväskyläläismiehiä, jotka ovat jo entuudestaan poliisille tuttuja.

Paloa ei sytytetty tahallaan

Rikoskomisario Timo Hänninen sanoo, etteivät miehet todennäköisesti aikoneet aiheuttaa huoltoasemalla niin laajaa tuhoa. Mikään ei viittaa siihen, että tulipalo olisi aiheutettu tahallaan.

- Huomattava määrä erilaisia huoltoasemakemikaaleja rikkoutui, kun miehet ajoivat myymälään sisään. Muutamien minuuttien jälkeen nämä nesteet syttyivät palamaan.

Miehet ehtivät anastaa myymälätiloista vain vähän tavaroita ennen kuin he poistuvat paikalta.

Tapahtumaa tutkitaan törkeänä varkautena.

Huoltamon myymäläpuoli tuhoutui palossa täysin. Huoltohallit välttyivät pahoilta vahingoilta, mutta nekin kärsivät luultavasti savu- ja nokivahinkoja.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.