Hulppeita keksintöjä keittiöön ja kylpyhuoneeseen

Kun etsit kotiisi todellista ylellisyyttä, tutustu näihin uutuustuotteisiin. Tuo kylpylä kotiisi tai hyödynnä huipputason tekniikkaa keittiössäsi.

Tulevaisuuden kodissa tekniikka hemmottelee ja arki on juhlaa. Raskaan työpäivän päätteeksi pääsee värivaloin silattuun kylpylätunnelmaan, ja uuni auttaa valmistamaan gourmet-aterioita. Moni saattaa aluksi vierastaa konstikkailta kuulostavia laitteita, mutta aika harva palaisi entiseen niihin totuttuaan.

Levähdä lauteilla

Duravitin Inipi-sauna on luksustason ratkaisu, jonka kelpuuttaa vaativakin nautiskelija. Tyylikäs ja näppäränkokoinen Inipi mahtuu kylpyhuoneeseen tai vaikkapa keskelle olohuonetta.

Saunan höyrystin on integroitu lämmittimeen, ja löylyvesi annostellaan painamalla kaukosäätimen näppäintä. Kätevään säätimeen voidaan lisäksi tallentaa profiileina eri käyttäjien yksilölliset saunatottumukset. Inipin vakiovarusteisiin kuuluu lämmittimen ja höyrystimen lisäksi esimerkiksi värivalot, soitin ja kaiuttimet sekä erilaiset valmiit musiikki-, ääni-, lämpö - ja kosteusohjelmat.

Monien mahdollisuuksien suihkut

Saksalaisen Dornbrachtin elektroninen ATT-suihkujärjestelmä on jokaisen tekniikkaan hurahtaneen unelma. ATT -nimi tulee sanoista ”Ambience Tuning Technique”. Se viittaa kolmeen valittavissa olevaan ohjelmaan, joissa veden voimakkuus ja lämpötila vaihtelevat. Nämä ovat: balancing (mind), energizing (body) ja de-stressing (soul). Ohjauspaneeliin voidaan lisäksi kytkeä erilaisia ylä-, sivu- ja käsisuihkuja.

Sadesuihku tuntuu miellyttävältä ja tekee peseytymisestä ylellistä. Hansgrohen Raindance E -yläsuihkun muotoilussa on huomioitu ihmiskeho – etenkin hartioiden leveys – jotta vesi jakautuisi tasaisemmin iholle. Hansgrohen patentoitu AirPower -teknologia muuttaa veden täyteläisiksi, ilman täyttämiksi sadepisaroiksi. Lisäksi Raindance E:ssä on kaksi suihkuvaihtoehtoa: RainAir-sadesuihku ja RainFlow-vesiputous.

Kokkaa kuin ammattilainen

Jos luulit, että keittiössäsi on jo kaikki tarpeellinen, vilkaisepa tätä laitetta. Gaggenaun höyryuunin avulla valmistat ruokaa kuin ravintolan huippukokki. Höyrystys on hellävarainen ruuanlaittotapa, sillä se siirtää lämpöä nopeasti ja säilyttää kosteuden perinteistä lämmitystä tehokkaammin. Kypsennettävän ruoan ominaisuudet säilyvät hyvin, ja vitamiineja ja mineraaleja menetetään pienin mahdollinen määrä.

Uunia voidaan käyttää myös höyryttömänä, ja se kertoo oikean valmistustavan eri ruokalajeille. Näiden hienouksien lisäksi varusteisiin kuuluvat paistolämpömittari, pyörivät grillivartaat ja leivontakivi.

Ohjelmoitua puhtautta

Bideellekin on luksusvaihtoehto: Geberitin pesevä AquaClean wc-istuin. Istu alas ja paina nappia – pesuvarsi tulee ulos istuimen reunasta ja puhdistaa lempeästi, mutta tehokkaasti. Joissakin malleissa on myös kosketusvapaa lämminilmakuivaus ja automaattisen hajunpoisto, muun muassa. Ja mikä kätevintä, voit tallentaa istuimen kauko-ohjaimeen omat käyttäjäkohtaiset asetuksesi.

Teksti: Maria Rautio / Mediafocus

Kuvat: Dornbracht, Duravit, Gaggenau, Geberit, Hansgrohe,

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja