Huippusuosittu Iholla-sarja saa jatkoa AVAlla!

Suosittu Iholla-sarja jatkuu uusin jaksoin AVAlla tammikuussa 2013.

Viime kevään tv-ilmiöksi muodostunut Iholla-sarja saa jatkoa! Toisen tuotantokauden jaksoissa tavataan 18-44-vuotiaat naiset Claudia, Johanna, Marketta, Sanni ja Venla, jotka ottavat kameran osaksi arkeaan puolen vuoden ajaksi. Tuona aikana he tuntevat rakkaudenkaipuuta, suunnittelevat häitä, kokevat salasuhteita, pohtivat suhdettaan uskontoon ja työelämän paineisiin. Ruudussa nähdään siis todellisia naisia ja todellista elämää, kaikessa rosoisuudessaan.

Naiset valittiin 700 hakijan joukosta

Iholla-sarjan ensimmäinen tuotantokausi keväällä 2012 osoittautui menestykseksi. Sarja sai loistavaa palautetta katsojilta, ja päähenkilöitä kiiteltiin erityisesti rohkeudesta ja avoimuudesta kameran edessä. Suosio poiki huikean hakijamäärän nyt alkavalle toiselle tuotantokaudelle – viisi päähenkilöä valittiin kaikkiaan noin 700 hakijan joukosta.

Nyt AVAlla alkavalla toisella kaudella käsitellään suuria teemoja, itsensä etsimistä ja rakkaudenkaipuuta, kuten viimekin vuonna. Näiden lisäksi tämän vuoden jaksoissa puidaan uskontoa, häiden suunnittelua, yhteisönsä menettämistä, kiellettyjä suhteita, hylätyksi tulemista ja muita elämää mullistavia asioita. Tällä kaudella päästään tiiviisti mukaan myös työelämän kiemuroihin yhdessä mielenkiintoisissa työtehtävissä uurastavien päähenkilöiden kanssa. Tuntumaa otetaan mm. yliopistomaailmaan ja politiikkaan.

Naiset ovat uusia, mutta suuntaviivat ennallaan – pääosassa on elämä ja sen niin suuret kuin pienetkin ihmetyksenaiheet. Iholla pysyy elämänmakuisena, joskin loistavalla musiikilla höystettynä.

Iholla-sarjan toinen tuotantokausi nähdään AVA-kanavalla 14. tammikuuta 2013 alkaen maanantaista torstaihin klo 22.

Uudet Iholla-naiset esittelyssä

Tykkää Iholla-sarjasta Facebookissa!


IHOLLA-sarja ma–to klo 22 alkaen 14.1.2013

Lue myös:

    Uusimmat