Mainos

HTC julkisti lippulaivapuhelimensa - HTC One X

Taiwanilaisen matkapuhelinvalmistaja HTC:n toimitusjohtaja Peter Chou on esitellyt yhtiön uuden HTC One -puhelinmalliston Barcelonan MWC-mobiiliteknologiamessuilla.

Mallistoon kuuluu kolme Android-puhelinta: HTC One X, HTC One S sekä HTC One V. Laitteiden käyttöjärjestelmänä on Android 4.0 Ice Cream Sandwich -versio, jonka päälle on ympätty HTC:n oma Sense 4.0 -käyttöliittymä.

Koko mallistossa on HTC:n mukaan panostettu erityisesti kameran ominaisuuksiin, laatuun ja kuvaamisen nopeuteen. Chou teki tilaisuudessa rohkean siirron ja halusi havainnollistaa yleisölle, että HTC Onen kamera on Applen iPhone 4 S:n kameraa parempi. HTC Onen avulla käyttäjä voi kuvata HD-videoita ja tarkkoja still-kuvia samaan aikaan.

HTC One X on malliston lippulaiva. Laitteen ominaisuudet ovat vakuuttavat: Näytön koko on 4,7 tuumaa (1280 x 720 Super LCD) ja potkua koko komeudelle antaa NVIDIA Tegra 3 1.5GHz -neliydinprosessori. Laitteessa on myös langattomat lähiyhteydet mahdollistava NFC-ominaisuus. HTC One X saapuu Euroopan markkinoille huhtikuussa

Malliston keskelle sijoittuu One S, jossa on 4,3-tuumainen näyttö ja 1.2GHz kaksiydinprosessori.

Malliston keveintä kastia edustaa puolestaan One V, jossa on 3,7-tuumainen näyttö ja 1GHz prosessori.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.