Mainos

HSL: Talvi ei ole ylivoimainen este junaliikenteen sujumiselle

Helsingin seudun liikenteen (HSL) ja VR:n neuvottelut lähijunaliikenteen takkuilusta vaadituista korvauksista jatkuvat yhä. VR antoi eilen vastauksensa HSL:n asiaa koskevaan valitukseen. Reklamaatiokirjeessään HSL toi esiin, ettei se hyväksy talvea ylivoimaiseksi esteeksi raideliikenteen sujumiselle.

- Vastauksessaan VR varasi mahdollisuuden vedota edelleen ylivoimaiseen esteeseen, HSL:n liikennepalvelut-osaston johtaja Reijo Mäkinen sanoo.

Keskustelut mahdollisista korvauksista ja niiden määrästä jatkuvat tulevina viikkoina. Mäkisen mukaan HSL:n ja VR:n tekemässä sopimuksessa on mainittu, millaiset sanktiot seuraavat siitä, kun ei tehdä niin kuin on sovittu.

Karkeasti arvioiden yksistään tammikuun ajalta HSL odottaa vähintään 150 000 euron korvauksia.

- Olennaista on se, miten samaa tilannetta ei pääsisi syntymään jatkossa. Se on tietenkin tärkein asia, Mäkinen kommentoi.

VR:n henkilöliikennedivisioonan johtaja Antti Jaatinen on jo aiemmin ilmoittanut, ettei aio puhua tilanteesta julkisesti.

- Meillä on sellainen politiikka, että emme kommentoi asiakkaamme kanssa käytävää keskustelua julkisuudessa, Jaatinen toisti tänään.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.