Hollywood-näyttelijä katosi vaellusreissulla – hankalat sääolosuhteet vaikeuttavat etsintöjä

0:48
Video näyttää, miten kadonneeksi ilmoitetun Julian Sandsin auto hinataan pois alueelta

Näyttelijä Julian Sands on ilmoitettu kadonneeksi.

BrittinäyttelijäJulian Sandsin, 65, on ilmoitettu kadonneen oltuaan vaeltamassa Kaliforniassa sijaitsevassa San Gabriel -vuoristossa perjantaina 13. tammikuuta. San Bernardinon piirikunnan sheriffi-osasto vahvistaa asian The Guardianille

Etsinnät aloitettiin vaeltajien ja laskettelijoiden suosimalta Baldy Bowl -alueelta sen jälkeen, kun viranomaiset olivat saaneet tiedon kadonneesta henkilöstä iltaseitsemän tienoilla perjantaina. Kadonnut henkilö identifioitiin Sandsiksi keskiviikkona 18. tammikuuta.

Kaliforniassa vallitsevat ankarat talvisääolosuhteet ovat vaikeuttaneet etsintöjä. Sheriffi-osaston tiedottaja Nathan Campos kertoo, että pelastushenkilöstö jouduttiin evakuoimaan alueelta turvallisuussyistä johtuen lauantai-iltana. Viranomaiset suosittelevat ihmisiä pysymään poissa alueelta vakavan lumivyöryriskin vuoksi.

Etsintöjä jatketaan sään salliessa drone-lennokin ja helikopterin avulla, ja sään selkeytyessä pelastustyöntekijät aikovat jatkaa etsintöjä maastossa.

Viranomaiset etsivät samalta alueelta myös toista kadonnutta vaeltajaa.

Hollywoodissa asuva Sands on tehnyt vuosikymmenten uran näyttelijänä, ja hänet tunnetaan muun muassa rooleistaan elokuvissa A Room with a View, The Killing Fields ja Naked Lunch.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja