Hollannin jalkapallomaajoukkueen pelaajalle syyte murhan yrityksestä – hyytävä nauha vuoti julki: "Olisin tappanut hänet, kai ymmärrät sen?"

Hollannin miesten jalkapallomaajoukkueessa yli 50 ottelua pelannut Quincy Promes on saanut syytteen murhan yrityksestä. Syytteen taustalla on julki vuotanut ääninauha. Aiheesta kertoo hollantilainen Voetbal International.

Promes pelasi tapahtuneen sattuessa Ajaxissa, mutta siirtyi tutkinnan vuoksi Venäjälle Spartak Moskovan riveihin. Promes oli hyökännyt vuoden 2020 kesällä veitsellä serkkunsa kimppuun. Serkku sai tilanteessa vamman jalkaansa.

30-vuotiasta Promesia epäiltiin jo viime syksynä murhan yrityksestä, mutta nyt julki vuotanut ääninauha on tarjonnut entistä vahvempaa näyttöä Promesin teosta. Hänen puhelintaan oli kuunneltu ja muiden perheenjäsenten kanssa käydyissä keskusteluissa on tullut ilmi motiivi teolle.

Mukana puheluissa on ärtynyt keskustelu Promesin ja hänen isänsä välillä. Isä oli mennyt Promesin ja serkun väliin. 

– Sinä pelastit hänen henkensä. Olisin tappanut hänet, kai ymmärrät sen? Promes sanoi.

Promes soitti muutamaa tuntia myöhemmin uudelleen isälleen.

– Olen uskollinen tädilleni. Tapan sen, joka varastaa häneltä. Oli se sitten kuka tahansa. Piste. Se on onni, että en kulje enää ase mukanani, muuten olisi voinut käydä paljon huonommin, Promes totesi.

Promes on pelannut 50 maaottelua Hollannin paidassa ja tehnyt seitsemän maalia. Seurajoukkuetasolla hän on edustanut muun muassa Ajaxia, Spartak Moskovaa ja Sevillaa. 

Lue myös:

    Uusimmat