HKScanilta tulosvaroitus, toimitusjohtajalle Tero Hemmilälle äkkilähtö

1:52
Katso myös MTV:n uutisjuttu marraskuulta vuoden takaa: Suomalaiset elintarvikeyhtiöt HKScan ja Atria kärsivät Euroopan sianlihan ylituotannosta

HKScanin toimitusjohtaja Tero Hemmilä jättää tehtävänsä heti. HKScan Oyj:n hallitus kertoo tiedotteessaan, että se on sopinut asiasta Hemmilän kanssa tänään yhteisesti. 

Tero Hemmilä on toiminut HKScanin toimitusjohtajana helmikuusta 2019. Hän jättää tehtävänsä heti. Hakuprosessi uuden toimitusjohtajan valitsemiseksi on käynnistetty. 

HKScanin hallitus on nimittänyt väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi Juha Ruoholan.

Hän on yhtiön johtoryhmän jäsen sekä toiminut Baltian liiketoimintayksiköstä, Puolan liiketoiminnasta sekä konsernin viennistä ja tuonnista vastaava johtaja. 

– Juha Ruoholalla on monipuolinen ja kansainvälinen osaaminen toimialalta, mikä tukee HKScanin toimia yhtiön kannattavuuden merkittäväksi parantamiseksi. Pidemmällä aikavälillä strateginen muutos lihatalosta monipuoliseksi ruokataloksi avaa uusia mahdollisuuksia kasvulle, HKScanin hallituksen puheenjohtaja Reijo Kiskola toteaa.

1:52
Katso myös MTV:n uutisjuttu marraskuulta vuoden takaa: Suomalaiset elintarvikeyhtiöt HKScan ja Atria kärsivät Euroopan sianlihan ylituotannosta

Yhtiöltä myös tulosvaroitus

Yhtiö antoi tänään myös tulosvaroituksen. 

Päivitetyn ohjeistuksen mukaan yhtiö arvioi vertailukelpoisen liiketuloksen laskevan tänä vuonna, kun aiemmin yhtiö ennakoi parannusta viime vuodesta. Yhtiö ennakoi tuloksen kuitenkin pysyvän voitollisena.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja