HJK tekemässä yllätysratkaisun – Mikael Forssell tulossa valmentajaksi

Videolla juttua toukokuun lopulta, kun HJK kaatoi paikalliskamppailussa Gnistanin.

Mikael Forssell on siirtymässä MTV Urheilun tietojen mukaan Toni Korkeakunnaksen apuvalmentajaksi Veikkausliigassa ailahtelevaa kautta pelaavan Helsingin Jalkapalloklubin riveihin.

Mikäli neuvottelut etenevät odotetunlaisesti maaliin asti piakkoin, liittynee Forssell HJK:n mukaan jo lähipäivien aikana.

Forssell on yksi Suomen kautta aikojen parhaimmista hyökkääjistä. Maaliahne kärkipelaaja esiintyi komean pelaajauransa aikana menestyksekkäästi ulkomaan kentillä: hän iski maaleja niin Englannin Valioliigassa kuin Saksan Bundesliigassakin. Forssell oli pitkään myös Huuhkajien kiistaton ykköshyökkääjä.

43-vuotias Forssell on ollut kuluvan kauden ajan sapattivapaalla valmennuksesta. Hän on toiminut aiemmin valmennustehtävissä HJK:n Akatemiassa sekä muun muassa B- ja A-junioreiden päävalmentajana.

Toisena Korkeakunnaksen apuluotsina toimii espanjalainen Óscar García Rodríguez. Ossi Virran kohtalo on yhä hieman auki, mutta Korkeakunnaksen otettua päävastuun, hän on työskennellyt katsomo- ja videovalmentajan roolissa. 

MTV Urheilu ei tavoittanut Forssellia kommentoimaan asiaa.

Lue myös:

    Uusimmat