Himoksella järjestetään parinvaihtobileitä koronasta huolimatta – näin innokkaita houkutellaan mukaan: "Aamusauna aamuseksin ystäville"

Erotiikkafestivaalien perumisesta huolimatta parinvaihtajat aikovat juhlia Himoksella ensi kuun lopussa. 

Jämsässä järjestettävät, perinteikkäät Himo & Erotiikka -festivaalit on peruttu tältä keväältä koronavirustilanteen takia. Tapahtumajärjestäjän mukaan alkujaan 23.4.-25.4. kaavaillut festivaalit on siirretty elokuulle.

Tästä huolimatta parinvaihtobileitä suunnitellaan nyt innolla huhtikuun viimeiselle viikonlopulle, etenkin Himokselle.

MTV selvitti, että parinvaihtosivustolla on tällä hetkellä useampi ilmoitus parinvaihtobileistä Himoksella, osa on jo varattu täyteen. Mökkeihin näyttäisi olevan tulossa kahdeksasta kahteentoista henkilöä, pariskuntia ja yksin saapuvia.

– Etsimme mökkiin fiksusti käyttäytyviä ja ulkonäöstään huolta pitäviä ihmisiä, joille ryyppääminen ja rällääminen eivät ole pääasioita, eräässäkin ilmoituksessa kuvaillaan.

– Maksuton aamusauna aamuseksin ystäville – tervetuloa mökkiimme Himoksella la 24.4.

12:56

Video: Miksi seksi on yhä tabu? Katso Viiden Jälkeen -ohjelman keskustelu aiheesta.

Parinvaihtobileet ovat herättäneet keskustelua myös swingerpiireissä. Ilta-Sanomiin yhteyttä ottanut pariskunta sanoo olevansa huolestunut koronan leviämisestä Himoksen ”varjobileissä”.

– Ihmisiä kiertää eri mökkibileissä Himoksella koko viikonlopun ajan. Kokoontumisrajoituksista ei välitetä, ja lähikontakteja riittää, pariskunta kommentoi lehdelle.

"Emme voi tietää, mitä asiakas on suunnitellut"

Mökkivuokrausta tarjoavan Himos Lomat -yhtiön toimitusjohtaja Päivi Heikkala kertoo MTV:lle, että tällä hetkellä mökeissä majoittuvien seurueiden suositellaan pysyttelevän omassa seurueessa lomailun aikana. Hän sai kuulla parinvaihtobileistä median kautta.

– Korostamme vahvasti sitä, että jokainen majoittuja toimii koronaturvallisesti vierailun aikana. Emme voi tietää, mitä yksityinen asiakas on suunnitellut mökkiviikonlopulle.

Himos Lomien suurimmat mökit mahdollistavat jopa parinkymmenen ihmisen majoittumisen. Himos Lomat on toivonut, että kuitenkaan kymmentä henkeä suurempia seurueita mökeissä ei olisi.

– Emme jätä myymättä mökkiä sen takia, minkä kokoinen se on.

Katso myös: Miten ylläpitää parisuhdetta haastavina aikoina?

 

0:50


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja