HIFK-puolustaja pelaa painajaisottelua – helsinkiläisiä viedään

HIFK-puolustajan avaus pahasti pieleen: KooKoo kiittää ja kuittaa johtomaalilla 0:54
HIFK-puolustaja Joonas Lyytisen avaus meni karmivasti pieleen: KooKoo kiitti johtomaalilla.

HIFK-puolustaja Joonas Lyytisellä on menossa karsea jääkiekon SM-liigaottelu. Vierasjoukkue KooKoo on tasoittanut ja mennyt johtoon vahvasti Lyytisen avustuksella.

HIFK siirtyi toisessa erässä keulille Iiro Pakarisen maalilla, mutta KooKoo kaasutti myöhemmin saman erän aikana 3–1-vierasjohtoon.

Toni Suuroselle ylivoimalla merkitty KooKoon tasoitusmaali painui rysään HIFK-puolustaja Joonas Lyytisen luistimesta (video alla).

KooKoo onnekkaasti tasoihin – kiekko rysään HIFK-puolustaja Lyytisen luistimesta 0:59
KooKoo sai kiittää Joonas Lyytistä jo tasoituksestaan: kiekko sisään HIFK-puolustajan luistimesta.

KooKoon 2–1-johtomaalissa Lyytinen tarjoili puolestaan avauksen vieraille, ja Samuli Ratinen kuritti.

Katso Lyytisen harha-avauksesta syntynyt KooKoon johtomaali ylälaidan videolta.

Lyytinen ei itse varsinaisesti mokannut seuraavaksi, mutta seurasi lähietäisyydeltä myös KooKoon kolmatta kaappia, jonka iski Joose Antonen (video alla).

KooKoo tekee 1-3 maalin 0:54
Joose Antoselta räväkkä laukaus aloituksen jälkeen: verkko heiluu jälleen.