Henna Kalinaisen Jarkko-puoliso kertoo rakkaansa järkyttävistä ruokailutottumuksista: "Se on suurin ongelma"

0:42
Katso Henna Kalinaisen Jarkko-puolison kommentit videolta!

Tosi-tv-tähti Henna Kalinaisen puoliso pääsee ääneen Olet mitä syöt -sarjassa.

Suositun Olet mitä syöt -ohjelman uusi tuotantokausi alkaa torstaina 3. syyskuuta. Kauden ensimmäisessä jaksossa lääkäri Pippa Laukka saapuu laittamaan epäsäännöllistä elämää viime vuodet viettäneen tosi-tv-tähden Henna Kalinaisen elämäntavat remonttiin.

Kalinaisen tie on kulkenut solakasta tanssijattaresta ylipainon polulle. Nykyään hän työskentelee yrittäjänä ja saattaa istua koko päivän tietokoneella muistaen syödä vasta illalla – ja sitten tilataan pizzaa tai kebabia. Jaksossa ääneen pääsee myös Kalinaisen Jarkko-puoliso. 

– Saattaa mennä työpäiväkin, ettei hän syö mitään. Illalla tulee sitten syötyä epäterveellisiä ruokia. Se on lähinnä myös se suurin ongelma. Henna on jonkin verran puhunut, että on huolissaan jaksamisesta, Jarkko kuvailee jaksossa. 

Jarkko kertoo myös, millainen hänen kumppaninsa on otsikoiden takana. 

– Henna on hyvin iloinen, avoin ja voisi sanoa hiukan temperamenttinen myös. Tulemme erittäin hyvin toimeen, mies summaa. 

Jaksossa Kalinainen myös murtuu kyyneliin kuultuaan kehonkoostumusmittauksen tulokset Millainen on Pippa Laukan arvio Hennan tilanteesta? Katso video!

0:31

Olet mitä syöt torstaisin kello 20 MTV3-kanavalla!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja