Heidi Sohlberg suuntaa lapsineen Espanjaan: Juhlia ja löhöilyä

Heidi Sohlberg lähtee tytärtensä kanssa isänsä luo Espanjaan.

Juontaja ja sisustussuunnittelija Heidi Sohlberg intoili tänään keskiviikkona järjestetyssä Lastenklinikan Kummien keilauskilpailussa huomenna alkavasta lomastaan.

Vuoden 2001 Miss Suomenakin tunnettu Sohlberg nimittäin suuntaa huomenna torstaina Espanjan auringon alle.

– Aivan ihanaa päästä lämpöön. Siellä on ollut vielä kahtakymmentä astetta. Toki vettä saattaa sataa, mutta sää on joka tapauksessa parempi kuin täällä, Sohlberg nauraa.

Hän lähtee matkalle tytärtensä Josefinan ja Sofian, sekä parhaan ystävänsä ja tämän pojan kanssa. He majoittuvat Heidin isän Juha Willmanin luona Espanjan Aurinkorannikolla.

– Luvassa on siis lasten loma, uimista ja rentoa löhöilyä, mutta tiedossa on myös juhlia. Isäni täytti kesällä 60 vuotta, mutta järjestää vasta nyt juhlat Espanjassa oleville tutuille. Lisäksi myös isäni ravintolan 10-vuotisjuhlat osuvat loman ajalle, Sohlberg kertoo.

Hän toteaa loman tulevan tarpeeseen, sillä takana on kiireinen syksy.

– En muista milloin olisin viimeksi ollut näin kiireinen, mikä toisaalta on tietysti hyvä. Olen tehnyt pääasiassa juontokeikkoja, sisustussuunnittelijan hommat ovat jääneet vähemmälle. Viime keväänä tilanne oli päin vastoin, Sohlberg kuvailee.

Lue myös:

    Uusimmat