Heart to Heart: Auttaako Scandinavian Hunks juuri heitä?

Kenelle osa Scandinavian Hunksien hyväntekeväisyyskalenterin tuotosta menee? Lue koskettavat ehdotukset hyväntekeväisyyskohteiksi!

Scandinavian Hunks on jo usean vuoden ajan tehnyt kiitokseksi suomalaisille naisille hyväntekeväisyyskalenterin, jonka tuotoista osa on ohjattu rintasyövän hoitoon ja tutkimukseen.

Nyt Hunks ja Helmi ovat rakentamassa uutta hyväntekeväisyyden muotoa, Heart to Heart -konseptia, jossa naiset saavat ehdottaa hyväntekeväisyyskohdetta Helmen sivuilla. Osa Hunksien perinteisen hyväntekeväisyyskalenterin tuotoista ohjataan tähän kohteeseen!

Lue koskettavat ehdotukset hyväntekeväisyyskohteiksi:

"Lastenklinikat on aina mielessä kun kysytään hyvää kohdetta auttaa. Itselläni on pieni lapsi, joka on onneksi terve, mutta jos hän olisi sairas, en voisi kuvitella miten kamalaa olisi jos hoito ei olisi täydellistä puuttellisten resurssien takia."

"Nuori mies, joka on valmistunut insinööriksi ja ei ole saanut työtä. Joutui asunnonkin jättämään pois,koska ei ole varaa maksaa vuokraa. Joutuu nyt asumaan omaisten luona. Pelkällä työkkärikorvasuksella ei todellakaan pärjää. Jos saisi rahaa, niin voisi käydä kurssilla ja saisi lounannakin syötyä päivittäin. Nyt jotain omaa evästä, leipää yms. ja koittaa selviytyä näin."

"Äitini tarvitsisi piristystä ja muutosta elämäänsä. Ensin isäni kuoli kymmenen vuotta sitten ja sen jälkeen äidilläni on ollut välillä erittäin vaikeeta. Nyt vapaana sinkkunaisena ja ensi vuonna pyöreitä täyttävänä tahtoisin antaa hänelle lahjan ja saada uuden freshin ilmeen."

"TYKS:in lasten syöpäosasto. HYKS saa varmaan enemmän lahjoituksia, kun on pääkaupungissa. Syöpä on niin kamala tauti, että kaikki vapaa-ajan pelit yms. menevät tosi tarpeeseen!"

"Poikani perheineen ovat taloudellisesti olleet jo kauan tiukilla; poika työtön ja miniä pienellä eläkkeellä. Haluaisin tuottaa edes kerran iloa heille, että voisivat hankkia jotakin, mitä omilla varoilla ei ole ollut mahdollista saada. Pienelle pojantyttärelle myös iloksi ja piristykseksi jotain kivaa."

"Nuorimmainen lapsistani muutti opiskelemaan ja vuokra-asunto on autio ilman kalusteita.Tyttö käy myös töissä opiskelun ohella, joten haluaisin palkita hänen ahkeruutensa."

"Vanhempieni koti kaipaisi oikeasti kunnon remonttia. Keittiön kaapit haisevat pilaantuneelle ja ovat muutenkin epäkäytännölliset, alakerran vessan alla muhinee vesivahinko, kylppärissä ei voinut käydä vuoteen kun remontti ei etene remonttimiehen laiskuuden takia ja tavaraa pursuilee. Äiti on todella stressaantunut tästä kaikesta ja myös isäni on hyvin hermona sotkuisesta kämpästä. Tämä on vaikuttanut parisuhteeseenkin kielteisesti. Rahaa ei ole niin paljon, että koko talo saataisiin miellyttäväksi."

"Isäni jätti perheemme kun olimme siskoni kanssa vielä pieniä. Siitä lähtien äiti on hoitanut meitä yksin ja aina uhrannut oman etunsa jotta meillä olisi kaikkea mitä tarvitsemme. Äidille jäi myös kehden ihmisen velat yksin maksettavaksi, koska hän ei halunnut menettää kotiamme. Äiti ei ole ikinä tuhlannut itseensä vaan on tinkinyt omastaan jotta meillä olisi kaikki mitä tarvitsemme. Nyt kun me lapset olemme jo aikuisia, äidin ajasta suurin osa menee töissä ja siinä kun hän hoitaa mummuamme, joka ei pysty enää tekemään kaikkea itse. Vieläkin äiti on aina valmis jättämään omat ostoksensa tekemättä että voisi antaa meille rahaa kun sitä tarvitsemme. Haluaisin, että äidillä olisi kerrankin rahaa käyttää vain itseensä ja että hän saisi maksettua kaikki velkansa pois. Äiti on minulle todella rakas ja hän on antanut minulle uskomattoman paljon. Minulle olisi erittäin tärkeää, että äidin taloudellinen tilanne helpottaisi ja minua harmittaa kovasti että en itse pysty asiassa häntä auttamaan."

Kuvat: Shutterstock, kuvien henkilöt eivät liity juttuun

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja