Mainos

Harvinainen duetto – katso Juha Tapion ja Elastisen musiikkivideo!

Elastinen feat. -ohjelma tuli tänään päätökseen, kun Elastinen ja Juha Tapio kajauttivat ilmoille Parasta aikaa -biisin.

Elastinen feat. -ohjelman viimeisessä jaksossa vieraana oli Juha Tapio, jonka kanssa Elastinen teki kappaleen hetkessä elämisestä.

– Me molemmat elämme hienoa aikaa. Syntyy paljon uutta materiaalia ja on paljon yleisöä. Aika monet vanhemmat kollegat ovat sanoneet, että muistakaa nauttia. Tässä biisissä puhutaankin siitä, että hetki on nyt, hetki on tässä, Juha Tapio kertoo.

Parasta aikaa kuvattiin mahtipontisesti Helsingin olympiastadionilla. Nyt video on kokonaisuudessaan nähtävissä artikkelin yläpuolella.

Lauantaina kausi huipentuu Elastinen feat. -konserttiin Helsingin Hartwall Arenalla. Konsertissa Elastisen kanssa lavalle nousevat sarjan tähdet Lauri Tähkä, Robin, Johanna Kurkela, Anna Puu, Anssi Kela, Sami Hedberg ja Hector. Lisäksi konsertissa on luvassa lukuisia yllätysesiintyjiä.

Tapaa tähdet jo ennen konserttia MTV.fin LIVEn kautta!

MTV.fi tarjoaa lukijoilleen nettiliven Hartwall Areenalta ennen konsertin alkua. Klo 18.30 alkavassa lähetyksessä nähdään tähtiartistien saapuminen keikkapaikalle sekä jututetaan muusikoita. MTV.fi on myös paikan päällä konsertissa uutisoimassa nettisivuillaan sen käänteistä. Myös liveä voit seurata Elastinen feat. -ohjelman sivuilta.

Katso Elastinen feat. -jaksot täältä!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.