Hannes Björninen järjesti Kärpille dramaattisen tappion – KooKoo riehaantui Kouvolassa

Pelicans tekee 2-2 maalin ilman maalivahtia 1:37

Jääkiekon SM-liigassa keskiviikon kierroksella pelattiin pudotuspelipaikkojen kannalta isoja otteluita. Lahdessa Pelicans nousi dramaattisella tavalla voittoon, kun se kaatoi Kärpät 3–2. Kouvolassa KooKoo höykytti HPK:ta oikein olan takaa.

Pelicans, Kärpät, KooKoo ja HPK käyvät taistelua viimeisistä pudotuspelipaikoista. Pelicans teki pudotuspelikevään kannalta ison tempun keskiviikkona, kun se nousi kolmannen erän viimeisillä sekunneilla tasoihin Kärppiä vastaan.

Asialla oli Jokereista palannut Hannes Björninen, joka osui ajassa 59.58.

Eikä siinä vielä kaikki.

Pelicans sai rankkarin jatkoajalla, kun Kärppien kapteeni Mika Pyörälä rikkoi Pelicans-puolustajaa Toni Utusta. Björninen asettui ampumaan rankkaria, minkä hän myös upotti sisään.

Näin Pelicansille 3–2-voitto.

Illan lopputuloksen myötä Pelicansin pistekeskiarvo on nyt 1,556.

Yhden lisäpisteen myötä Kärppien pistekeskiarvo on nyt 1,582.

Kouvolassa KooKoo otti ison voiton, kun se kaatoi HPK:n peräti lukemin 6–1. Kotijoukkueelta esillä olivat Leevi Aaltonen (2+1), Radek Koblizek (1+2) ja Peetro Seppälä (0+3), jotka viettivät kaikki kolmen pisteen iltamaa.

KooKoo ohitti sarjassa Kärpät ja KalPan. KooKoon pistekeskiarvo on nyt 1,593.