Mainos

Hanat ovat auki – urheilubaarit tahkoavat nyt rahaa

Jääkiekon MM-kisat ovat olleet perinteisesti kulta-aikaa urheilubaareille. Kisojen aikana oluthanat käyvät kuumina ja baarien liikevaihto kasvaa merkittävästi kahden kisaviikon aikana.

Lisämausteensa tämän vuoden MM-kisoihin luo erityisesti se, kun MM-kisat pelataan Suomessa. Esimerkiksi Helsingin keskustassa sijaitseva Sports Academy on panostanut tämän vuoden kisoihin ennätyksellisen paljon kotikisojen ja viime vuoden maailmanmestaruuden siivittäminä.

- Meillä on noin tuhat asiakaspaikkaa ja tiedämme, että ravintola tulee aina täyteen Suomen pelien aikana. Ihmiset tulevat meille monta tuntia ennen pelin alkua ja olemme koonneet pelin ympärille monituntisen tapahtumapaketin, Sports Academyn ravintolajohtaja Pekka Lavikainen toteaa.

Sports Academyssa on tänä vuonna esimerkiksi omat lätkäasiantuntijat kommentoimassa peliä, pöytälätkässä käydään kilpailua ja myös tuloksesta lyödään vetoa.

- Nyt pitäisi varmasti olla kaikille jotain, Lavikainen hymähtää.

Hänen mukaansa yrityksen liikevaihto kasvaa esimerkiksi viikossa noin kolminkertaiseksi jääkiekon MM-kisojen aikana. Myös Helsingin Kampissa sijaitsevassa Elmo-urheilubaarissa on panostettu MM-kisoihin.

- Myynti kasvaa kisojen aikana huomattavasti. MM-kisat ovat ehdottomasti tärkeä lisä meille. Mitä pidemmälle Suomi pääsee, sitä enemmän myös rahaa tulee, Elmon ravintoloitsija Tomi Kari toteaa.

Hänen mukaansa baarissa on vieraillut myös vierasfanien kannattajia.

- Ja kun pudotuspelit alkavat, uskon, että tänne saapuu lisää faneja esimerkiksi Ruotsista ja Venäjältä, Kari selvittää.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.