Mainos

Kaipaako kotisi ilmeen uudistusta? Kotoisan uusi kausi laajenee 48 tuntia kestävillä superstailauksilla ja kohdehaku on nyt auki!

Kaipaako kotisi kevyttä uutta ilmettä? Kotoisan uuden kauden erikoisjaksoille haetaan muutoskohteita.

Kotoisan ammattitaitoinen suunnittelijaryhmä ottaa jokaisessa jaksossa yhden kohteen hoitaakseen. Yhdessä kohteen omistajien kanssa he käyvät muutostoiveet läpi ja hoitavat projektin maaliin asti. Lopussa odottaa iloinen ja positiivinen yllätys valmiin kohteen muodossa.

Haemme kohteita, joissa haasteina ovat värimaailman löytäminen, huonekalujen järjestys, asunnon stailaus tai muut kevyemmän mittakaavan remontit tai kunnostukset. Kenties olet halunnut näyttävän maalin seiniin, mutta et ole löytänyt sitä oikeata sävyä tai lastenhuone kaipaa päivitystä. Asutko uudiskohteessa, joka ei ole ihan vielä muovautunut mieleiseksi? Erikoisjaksoissa emme tee kylpyhuoneremontteja. Muutokset toteutetaan marraskuun 2021 aikana!

Hae mukaan täyttämällä alla oleva lomake!

Kilpailijahaun tietosuojaselosteen löydät täältä. MTV Oy:n tietosuojaselosteen löydät tästä ja palveluiden käyttöehdot täältä.

Osallistumalla ja ilmoittamalla henkilötietosi hyväksyt, että Endemol Shine Finland Oy ja MTV voivat käsitellä antamiasi tietoja Kotoisa-ohjelman osanottajien valinnassa sekä muissa ohjelman toteuttamiseen liittyvissä tarkoituksissa (kuten ohjelman kuvausten ja esittämisen yhteydessä).

Endemol Shine Finland Oy ja MTV eivät luovuta yhteystietojasi kolmansille tahoille ilman erillistä suostumustasi eivätkä hyödynnä tietojasi muihin kuin edellä todettuihin tarkoituksiin.

Ohjelman tuottaa MTV:lle Endemol Shine Finland Oy.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja