Mainos

Hae mukaan Kotoisan uudelle kaudelle!

Kotoisa-ohjelman haku on jälleen auki! Kaipaako kotisi, kesämökkisi tai pihasi pientä piristystä? 

Kotoisa on hyväntuulinen remontointi- ja sisustusohjelma, jossa uudistetaan niin suomalaisten koteja, kesämökkejä kuin niiden pihoja. Remontit toteutetaan elo-marraskuun välillä. 

Kotoisan uudelle kaudelle etsitään mahdollisimman erilaisia ja eri kokoisia muutosprojekteja aina keittiön tai kylpyhuoneen päivittämisestä koko huoneiston kattavaan pintaremonttiin. Haemme mukaan myös erilaisia pihakohteita pienen puutarhan kunnostuksesta isompiin remontteihin.

Kotoisan ammattitaitoinen suunnittelijaryhmä ottaa jokaisessa jaksossa yhden kohteen hoitaakseen. Yhdessä kohteen omistajien kanssa he käyvät muutostoiveet läpi ja hoitavat projektin maaliin asti. Lopussa odottaa iloinen ja positiivinen yllätys valmiin kohteen muodossa.

Hae mukaan täyttämällä alla oleva lomake!

Kilpailijahaun tietosuojaselosteen löydät täältä. MTV Oy:n tietosuojaselosteen löydät tästä ja palveluiden käyttöehdot täältä.

Osallistumalla ja ilmoittamalla henkilötietosi hyväksyt, että Endemol Shine Finland Oy ja MTV voivat käsitellä antamiasi tietoja Kotoisa-ohjelman osanottajien valinnassa sekä muissa ohjelman toteuttamiseen liittyvissä tarkoituksissa (kuten ohjelman kuvausten ja esittämisen yhteydessä).

Endemol Shine Finland Oy ja MTV eivät luovuta yhteystietojasi kolmansille tahoille ilman erillistä suostumustasi eivätkä hyödynnä tietojasi muihin kuin edellä todettuihin tarkoituksiin.

Ohjelman tuottaa MTV:lle Endemol Shine Finland Oy.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja