Haapoja povaa vaakasuoraa kohtaloa Böömin miehelle

Juho Haapoja (14-2-1, 10 tyrmäysvoittoa) saapui Koillis-Italian leiriltään jo pari viikkoa sitten kotiin Ylihärmään. Nyt mies viimeistelee kuntoaan Kauhavan kaupungin Kiistalan salilla Seinäjoki Areenalla 21. toukokuuta käytävää ottelua varten, jossa Haapoja saa vastaansa Tshekin kovaiskuisen veteraanin Roman Kracikin (35-5-1, 18 tyrmäysvoittoa).

Kolme viikkoa Italian Goriziassa entisen Euroopan-mestarin Paolo Vidozin sparrikaverina loivat mainiot valmiudet voittaa thsekki ja kenties tulla rankatuksi EBU-listoilla. Juhon ja valmentaja C.J. Husseinin vakaa tavoite on EM- tai EU-titteliottelu.

- Kun ikää on jo 30 vuotta, niin ei ole aikaa tehdä mitään välitavoitteita. Seuraavat kaksi vuotta satsataan täysillä kohti tittelimatsia. Olen elämäni kunnossa. Leiri Vidozin luona meni täydellisesti ja C. J. Hussein piiskasi minusta kaiken irti. Palkitsevuus nähdään parin viikon kuluttua Seinäjoella, toteaa Juho.

- Otin Paolon kanssa 44 sparrierää ja koskaan aikaisemmin en ole vetänyt läpi yhtä kovaa juoksu- ja voimaharjoittelujaksoa. Nyt viimeistelen kuntoni kotisalilla ja viimeiset sparrit vedän Janne Forsmanin, Jukka Saarisen ja Janne Katajiston kanssa. Viimeistelty kuntoni tietää Böömin miehelle vaikeuksia Areenan kehässä. Veikkaan kaverille vaakasuoraa asentoa, arvailee Haapoja.

- Paolon farmi inspiroi treenin ihan uusiin ulottuvuuksiin. Paolo kokkaili päivittäin luomuraaka-aineista lounaan ja päivällisen, osoittautuen todelliseksi mestarikokiksi. Mieshän on jo 18 parhaan joukossa Italian Master Chef -kilpailussa ja suunnittele omaa ravintolaa Goriziaan. Sain luomusapuskasta mahtavat vitamiinit. Nyt on kaikki kohdallaan; treeni ja ravinto, tuumii Haapoja.

Seinäjoen illan seitsemännessä ottelussa kohtaavat Ruotsin Patrick Bogere, (5-1-0/1 KO) ja Puolan Adam Grabiec (2-3-0). Ruotsalainen palaa kehään lähes vuoden kestäneeltä ottelutauolta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat