FC Lahti palasi kotipyhättöönsä tyylillä

FC Lahti palasi Kisapuiston pyhättöön vakuuttavalla tyylillä, kun se löi euroväsymyksestä kärsineen MYPAn puhtaasti maalein 3-0 sunnuntaina.

Nollapeli oli kotijoukkueen kauden 11:s. Edellisen kerran FC Lahti oli onnistunut tekemään kaksi maalia tai enemmän 4. kesäkuuta TPS:ää vastaan.

Lahtelaisjoukkueen paluuta henkiseen kotiin oli tullut seuraamaan yli 4300 jalkapallon ystävää. Voiton turvin FC Lahti nousi sarjassa SJK:n ohi toiseksi. Isännät ratkaisivat kamppailun toisen puoliajan alussa, kun Loorents Hertsi ja maalikuninkuutta kiivaasti jahtaava Rafael onnistuivat heiluttamaan maaliverkkoa.

- Olipa huikea fiilis palata Kisapuistoon! Tunnelma oli kerrassaan loistava. Saimme Kisariin paluusta ekstralatauksen. Tämä oli meiltä ammattimainen esitys. Teimme oikeita asioita ja riisuimme MYPAn aseista, lahtelaisten peliä keskikentällä upeasti pyörittänyt Matti Klinga korosti.

FC Lahden luotsi Toni Korkeakunnas iloitsi kolmesta tehdystä maalista.

- Olen kauden aikana joutunut pureskelemaan hammastikkuja aina sinne 93-95 minuuttiin asti. Onneksi kamppailu ratkesi kerrankin vähän aikaisemmin. Maalit lämmittävät mieltä paljon.

Virkaveli Antti Muurinen oli allapäin.

- Ei jäänyt seliteltävää. Olimme jokaisella osa-alueella heikompia kuin lahtelaiset. Muutamat ikävät ja uudet loukkaantumiset lisäävät harmitusta, Muurinen viittasi Toni Lindbergin ja Juha Pirisen saamiin vammoihin.

Lue myös:

    Uusimmat