F1-tähdestä karuja vihjailuja – David Coulthard murahti potkuhuhuista: "Todella kiusallista"

Tulosruutu: George Russell ajoi dramaattisen Itävallan GP:n voittoon

Daniel Ricciardon F1-tulevaisuus on vaakalaudalla.

Visa CashApp Racing Bullsin 35-vuotiaasta kuljettajasta on lähtenyt liikkeelle sangen ilkeitä huhuja.

Useat eri F1-tahot ovat ehtineet povata sitä, että Ricciardo saattaisi saada potkut jo ennen tällä viikolla ajettavaa Britannian GP:tä.

Taustalla ovat kokeneen australialaiskuljettajan nihkeät otteet. Ricciardo on kerännyt tällä kaudella 11 osakilpailusta 11 pistettä. Hänen tallikaverinsa Yuki Tsunoda on poiminut kahdeksan pistettä enemmän (19).

Vastapainona sopassa on se, että Ricciardoa pidetään yhä yhtenä F1:n mainoskasvona, hänen valovoimaisen persoonansa myötä.

Muun muassa Mika Häkkisen tallikaverina tutuksi tullut David Coulthard kommentoi Ricciardoon liittyviä huhuja Channel 4:n lähetyksessä. Coulthard puhui väitteistä, joiden mukaan Red Bullin varakuljettaja Liam Lawson saattaisi hypätä pika-aikataululla Ricciardon tilalle.

– Ricciardo on mainio hahmo F1-sarjalle. On todella kiusallista nähdä, kun tällaisia huhuja leijuu nyt ilmoilla, Coulthard sanoi.

Coulthard löi itse pöytään kovan väitteen.

– Näyttää siltä, että nuo huhut ovat lähteneet Helmut Markolta, joka vastaa Red Bullin kuljettajapäätöksistä, Coulthard ilmoitti.

Tähän Channel 4:n juontaja Gethin Jones vastasi kysymyksellä:

– Viittaat siis huhuihin, joiden mukaan hän (Ricciardo) ei ajaisi välttämättä Racing Bullsilla kauden loppuun? Jones tivasi.

– Kyllä. Todella kiusallinen aihe – kommentoi sitä tai ei, Coulthard murahti.

Lue myös:

    Uusimmat