F1-kilpailuun täysin poskettoman hintaiset liput – supertähti Adele myyntivalttina miljoonien ökypaketissa

Las Vegasin F1-osakilpailuun myydään kenties urheiluhistorian kalleimpia lippuja. Lipun hintaan sisältyy F1-kisan lisäksi paljon luksusta, ja onnekkaimmat pääsevät katsomaan laulaja Adelen konserttia aitiopaikalta.

Las Vegasin F1-osakilpailuun joutuu pulittamaan 2 000 dollaria, jotta pääsee seuraamaan ajoja pääkatsomoon. Kalliin pääsylipun hinta kalpenee kuitenkin rajusti kaikista kalleimmalle lippupaketille, jolla on hintaa peräti viisi miljoonaa dollaria.

Daily Mirrorin mukaan viiden miljoonan "Keisarin pakettia" on myynnissä kaikkiaan 12 kappaletta. Kisatapatumien lisäksi viidellä miljoonalla pääsee katsomaan laulaja Adelen konserttia Ceasar's Palace -hotelliin. Adelen konsertin liput ovat kuitenkin tarjolla vain kahdelle henkilölle, ei siis kaikille 12:lle.

Viidellä miljoonalla saa toki muutakin kuin F1-liput. Pakettiin kuuluu hovimestari, joka on käytössä 24 tuntia vuorokaudessa. Sen lisäksi vieraat pääsevät majoittumaan viideksi yöksi F1-radan yläpuolella lähes 500 neliömetrin luksushuoneistossa. Illallista pääsee nauttimaan Michelin-kokin ravintolassa ja vierailla on käytössään Rolls Royce kuljettejan kera koko reissun ajan.

Pulittamalla seitsennumeroisen summan pääsee myös vierailemaan varikolle tapaamaan F1-maailman suurimpia nimiä. 
Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja