Ex-tyttöystävä syyttää saksalaispelaajaa väkivallasta – järkyttävä väite raskauden loppuajoilta

Saksalaisjalkapalloilija Nico Schulzin, 29, entinen tyttöystävä syyttää Saksan maajoukkueessakin pelannutta Schulzia perheväkivallasta. Asiasta kertoo saksalaislehti Bild.

Schulzin entinen tyttöystävä on nostanut kanteen Saksan jalkapallomaajoukkueessa 12 ottelua pelanneen Schulzin väitetystä perheväkivallasta, jonka uhriksi nainen joutui väitetysti useina kertoina vuonna 2020. Syyttäjä on käynnistänyt tutkinnan, ja Schulzin asunnossa on toteutettu jo kotitutkinta.

Bild on nähnyt kaksikon välisiä WhatsApp-viestejä, joissa Schulzin entinen tyttöystävä viittaa väkivaltaan.

– Löit minua, kun olin alasti omassa asunnossani, nainen kirjoitti yhdessä viestissä Schulzille.

Schulz myös väitteen mukaan potkaisi kenkä jalassaan silloista tyttöystäväänsä vatsaan vain kaksi viikkoa ennen kuin tämä synnytti kaksikolle tytön. Schulz yritti tällä teolla syytöksen mukaan keskeyttää raskauden.

Schulz on kiistänyt kaikki syytökset. Hänen edustamansa seura Borussia Dortmund kertoo keskustelleensa Schulzin kanssa asiasta.

– Pelaaja kiistää häntä vastaan nostetut rikossyytteet. Nico Schulz on informoinut meitä että hän puolustaa itseään näitä syytöksiä vastaan asianajajan avulla ja että hän vetoaa myös syyttömyysolettamaan, Borussia Dortmund kertoo tiedotteessa.

– Esitetyt väitteet, joista Borussia Dortmund ei ollut tietoinen ennen mediaraportteja, painavat erittäin raskaasti ja ovat järkyttäviä BVB:lle. Borussia Dortmund suhtautuu asiaan erittäin vakavasti ja ottaa etäisyyttä kaikenlaiseen väkivaltaan.

Seura huomauttaa kuitenkin, että tutkinta on alkuvaiheessa, eikä se ryhdy tässä kohtaa työlakiin liittyviin tai kurinpidollisiin toimenpiteisiin.

Puolustajana pelaava Schulz on edustanut Borussia Dortmundia vuodesta 2019 lähtien, mutta hän on ollut joukkueessa viime ajat sivuroolissa eikä peliaikaa ole hetkeen siunaantunut.

Schulz on pelannut Saksan A-maajoukkueessa yhteensä 12 ottelua vuosina 2018–20. Niissä hän on tehnyt kaksi maalia.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja