Ex-F1-kuski juhli yläkroppa paljaana varastettuaan voiton hyytyneessä autossa istuneelta kilpaveljeltä – "En ole koskaan ylittänyt maaliviivaa sivuittain!"

Brasilialaiskuski Lucas Di Grassi saavutti ehkä uransa mieleenpainuvimman voiton Formula E -sarjan Meksikon osakilpailussa lauantaina.

Jutun alla Tulosruudun viimeisin lähetys lauantailta. 

Pascal Wehrlein johti kilpailua startista aina viime metreille saakka. Saksalainen joutui kuitenkin pulaan aivan lopussa kulutettuaan liikaa virtaa. Akku vajuikin tyhjiin maalisuoralla, ja Di Grassi pääsi pujahtamaan ohi aivan ratareunuksia viistäen (video pääkuvassa).

Kahden entisen F1-kuskin taistelu oli huikea.  

– Minulla ei ole ollut koskaan tuollaista adrenaliiniryöppyä! En ole koskaan aiemmin ylittänyt maaliviivaa sivuittain! Di Grassi karjui tiimiradioon. 

– Tämä oli ehkä paras Formula E -kisani koskaan. Uskomatonta! Wehrlein ajoi erittäin riskialttiisti sulkemalla ajoreittiä ja muuttamalla linjaa useasti, Di Grassi kommentoi kisa jälkeen. 


Wehrleinin päivä synkkeni, kun hän sai lisäksi viiden sekunnin aikarangaistuksen shikaanissa oikaisemisesta ja putosi lopputuloksissa kuudenneksi. Toiseksi tuli Felix Da Costa ja kolmanneksi Edoardo Mortara

MM-sarjaa on ajettu nyt neljä osakilpailua. Johdossa on Jerome d'Ambrosio, joka oli Meksikossa neljäs.

Jäljellä on vielä yhdeksän osakilpailua, joista kaksi viimeistä ajetaan New Yorkissa heinäkuussa.  


Lue myös:

    Uusimmat