Mainos

Etelä-Carolinan kirkkoampuja vielä vapaana – suuretsinnät käynnissä

Etelä-Carolinassa Yhdysvalloissa etsitään miestä, jonka epäillään ampuneen yhdeksän ihmistä kirkossa Charlestonin kaupungissa.

Poliisi sanoo, että kyseessä on viharikos. Ampumisesta etsitään parikymppistä valkoista miestä, joka hyökkäsi mustan väestön käyttämään metodistikirkkoon myöhään keskiviikkoiltana paikallista aikaa.

Uhreista kahdeksan löytyi kuolleena kirkosta. Sairaalaan vietiin kaksi haavoittunutta, joista toinen menehtyi myöhemmin.

– Tämä on sanoinkuvaamaton, sydäntäsärkevä tragedia. Ihmiset olivat rukoilemassa yhdessä. On käsittämätöntä, että joku ampui heidät, sanoi Charlestonin pormestari Joseph Riley.


Ei ole tiedossa, kuinka monta ihmistä kirkossa oli hyökkäyksen hetkellä. Hyökkäyksen jälkeen poliisille tehtiin myös pommiuhkaus samalla alueella, mutta se osoittautui viranomaisten mukaan perättömäksi.

Kirkko on alueen vanhimpia. Seurakunta järjesti kirkossa rukousillan aina keskiviikkoisin.

Paikalliset asukkaat ovat järkyttyneitä veriteosta.

– Voin pahoin, tämä on hirveää. En voi uskoa, että näin kävi täällä. Kirkko on hyvin aktiivinen ja heidän vaikutuksensa yhteisöön on erinomainen. He tekevät paljon yhteisön hyväksi, sanoi vastapäisen pitopalveluyrityksen työntekijä Lisa Phipps NBC-uutisille.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.