Esittelyssä Juniorin uudet juontajat!

Vuosi 2011 tuo mukanaan Juniorille kolme uutta juontajaa. Mutta keitä he oikein ovat?

Mikko on onnekas hassuttelija

Mikko on hassuttelija ja hieman tapaturma-altis, jolle ei onneksi koskaan satu mitään. Mikko on myös todella onnekas, vähän kuin Hannu Hanhi.

Mikko on kiinnostunut kaikesta actionista, hän heittelee kuperkeikkoja ja kiipeilee milloin missäkin. Mikon suurin haave on tulla supersankariksi.

Kun Mikolta kysyy, sanoo hän suosikkieläimekseen hämähäkin, vaikka oikeasti hän vähän pelkää niitä. Oikeasti suosikkieläin on pupu, mutta voiko supersankari olla noin pehmo?

Lauran suosikkipuuha on tanssi

Laura on iloinen ja reipas tanssija, jonka pirteää meininkiä Lauran paidassa matkustava ystävä, papukaija Simo, hieman hillitsee.

Lauran suosikkileikki on piilosta, ja Laura leikkii sitä usein katsojien kanssa. Laura keksii aina uusia jumppia ja arvoituksia. Laura osaa piirtää todella hyvin ja hän pitää askartelemisesta. Laura on kiinnostunut luonnosta ja viidakoista, ja kaikista tutkimusmatkoista.

Auroralla on vilkas mielikuvitus

Aurora on reipas ja sanavalmis, hieman rempseäkin poikatyttö. Aurora leikkii ja askartelee paljon, ja käyttää mielikuvitustaan hyväksi jokaisessa tilanteessa.

Auroralla on oma mielikuvitusmaailma, jossa on prinsessalinnoja, ritareita ja kätkettyjä aarteita. Aurora on prinsessa, mutta sellainen joka pelastaa vaikeuksissa olevia prinssejä. Aurora opettelee laulamista ja tanssimista, mutta niissä on taidoissa on vielä hieman hiomisen varaa.

Aurora pitää myös vauhdista, ja toisessa mielikuvitusmaailmassaan hän onkin formulakuski. Auroran paidassa on pensseli ja maalit, joilla Aurora voi värittää omaa maailmaansa millaiseksi huvittaa.

Lisäksi Juniorin juontajina jatkavat jo ennestään tutut Tea ja Pekka.

Artikkelin tarjoaa:Juniori

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja