Mainos

Eroava Martina Aitolehti nousi julkisuuteen salarakkaana – lue Martinan tarina

Martina Aitolehti tuli tunnetuksi Aleksei Eremenkon salarakkaana vuonna 2004. Tämän jälkeen naisella ei ole juurikaan ollut onnea miesasioissa. Parhaillaan Martinalla ja Esko Eerikäisellä on vireillä avioero.

Useissa missikilpailuissa nuorempana kilpaillut Martina Aitolehti vakuutti vielä vuonna 2004, ettei hänestä tule kohumissiä.

– Minusta ei saada seuraavaa kohumissiä. Ei ehkä ole halutuin tila olla kohumissi, Martina kertoi heti Hawaiian Tropic -kruunauksensa jälkeen.

Kuitenkin lokakuussa 2004 Martina tuli tunnetuksi jalkapalloilija Aleksei Eremenkon salarakkaana. Aleksei asui tuolloin avoliitossa Jenni Siltalan kanssa.

– Ajattelin, että ken leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön. Alekseikin puhui koko ajan, että meistä tulee Suomen David ja Victoria Beckham, Sedu Koskisen yökerhossa työskennellyt Martina sanaili tuolloin Ilta-Sanomille.

Martina levytti yhdessä Marika Fingerroosin kanssa Salarakas-biisin toukokuussa 2005. Myöhemmin nainen on kertonut katuvansa tätä kaikkein eniten ja lopettikin yhteistyön saman vuoden elokuussa.

Martina nähtiin syksyllä 2007 Suomen Big Brother -talossa, missä nainen suututti liki kaikki muut asukkaat ja poistui parin päivän päästä isoisänsä menehtymisen johdosta.

Kalle Kuvajasta Esko Eerikäiseen

Avoliitto malli Kalle Kuvajan kanssa katkesi vuonna 2007 ja samana vuonna Martina ihastui Hunks-tanssiryhmän Esko Eerikäiseen. Pari meni naimisiin vain parin kuukauden seurustelun jälkeen kesällä 2007.

Suhde oli määrä siunata heinäkuussa 2007, ja juhliin oli kutsuttu jo 150 vierasta, mutta Martina jätti avioerohakemuksen vain neljä päivää ennen häitä. Pari perui vähän sen jälkeen erohakemuksen ja meni reilua kuukautta myöhemmin hakemaan kuitenkin papin siunauksen liitolleen.

Martinalle ja Eskolle syntyi Victoria-tytär 2009. Odotusta seurattiin Sub-kanavan Martina ja Esko: Vauvakuumetta -tosi-tv-sarjassa. Pariskunnan erouutinen tuli julkisuuteen, kun MTV3.fin Viihdeuutiset uutisoi asiasta. Molemmat toimittivat avioeropaperit Helsingin käräjäoikeuteen 18. tammikuuta 2011.

alkaa Subilla maaliskuussa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.