Erikoislähetys Livessä 13.45: Vastaamo-vuoto paisuu, mitä nyt tiedetään? – suorassa myös KRP:n tiedotustilaisuus tapauksesta

4:53
Näin KRP kommentoi Vastaamon tietomurron tutkinnan etenemistä tiedotustilaisuudessa: "Tutkinta-alue on tällä hetkellä maapallon kokoinen"

MTV Uutiset Live lähettää tänään erikoislähetyksen Vastaamon tietomurrosta kello 13.45 alkaen. Tietomurron laajuutta arvioi lähetyksen aluksi Jarno Limnéll, sen jälkeen siirrytään KRP:n tiedotustilaisuuteen kuulemaan poliisin tuoreimmat tiedot tapauksesta.

Psykoterapiakeskus Vastaamon tietomurtovyyhti sai eilen uuden ulottuvuuden, kun tietomurron kohteeksi joutuneet terapia-asiakkaat alkoivat illalla saada sähköposteihinsa kiristysviestejä.

Sisäministeri Maria Ohisalon mukaan hallituksen avainministerit kokoontuvat tänään käsittelemään tapausta. Keskusrikospoliisi puolestaan pitää aiheesta tiedotustilaisuuden kello 14. KRP:n lisäksi paikalla ovat edustajat muun muassa Rikosuhripäivystyksestä ja SPR:stä.

Ennen ja jälkeen KRP:n tiedotustilaisuuden Liven studiossa tietomurron laajuutta ja sen merkitystä suomalaisessa yhteiskunnassa pohtii Aalto yliopiston kyberturvallisuuden professori Jarno Limnéll.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja