Ensimmäiset paljastukset Myyrä-sarjan uudesta kaudesta

Kilpailijoiden keskuudessa on Myyrä – uusi kausi alkaa 7:46
Millainen kausi on luvassa? Katso haastattelu videolta!

Myyrä-sarjan seuraavasta kaudesta saatiin ensimmäisiä paljastuksia.

Myyrän kolmannella tuotantokaudella jälleen julkisuudesta tutut henkilöt suuntaavat vaiherikkaalle seikkailulle juontaja Roope Salmisen johdolla.

Kisaajien tavoitteena on kerätä rahaa yhteiseen voittopottiin ratkomalla tehtäviä, jotka vaativat älyä, taktikointia sekä fyysistä taituruutta. Yksi kilpailijoista on kuitenkin Myyrä, joka heittää kapuloita ryhmän rattaisiin. Hänen tavoitteenaan on pitää voittopotti mahdollisimman pienenä, jäämättä itse kiinni.

Myyrän kisaajat julkistetaan 28. helmikuuta, mutta Uutisaamussa saatiin jo ennakkomaistiaisia tulevasta kaudesta. Uutuutena jokaisen jakson yhteydessä Myyrän metsästystä jatketaan mtv-palvelussa vakiokommentaattorin ja vierailevien tähtien voimin. 

Vakiokommentaattorina toimii viime kauden Myyrä, Pyhimys, eli Mikko Kuoppala

– Mähän en tiedä tästä kaudesta mitään. Johtolangat-ohjelman idea on se, että olen katsojan kanssa samalla viivalla, Pyhimys sanoo. 

Studiossa oli myös yksi kauden kisaajista, ex-Salkkarit-tähti Ilona Chevakova.

– En ole koskaan ennen ollut tuollaisessa ohjelmassa, että laitetaan kymmenen taiteilijaa sekoilemaan sinne. Kaikilla on omat  strategiat. Ohjelma ei ollut mulle entuudestaan tuttu. Kyllä se todella mielenkiintoista psykologista peliä, Chevakova kuvailee. 

Myyrä tänä keväänä MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa. Myyrä: Johtolangat mtv-palvelussa. 

Lue myös:

    Uusimmat