Emmerdalen rajut juonenkäänteet: Vaimo todistaa miestänsä vastaan raiskausoikeudenkäynnissä

Emmerdale-fanit kiittävät Emmerdale-tuotantoa rohkeudesta, kun se on tuonut raiskausoikeudenkäynnin ruutuun. Juttu sisältää juonipaljastuksia.

Briteissä näytetyissä Emmerdale-jaksoissa Rhonan ja Piercen avioliitossa on edetty vaiheeseen, jossa Rhona (Zoe Henry) todistaa oikeudessa miestään Pierceä (Jonathan Wrather) vastaan raiskausjutussa. Rhona sanoo Piercen raiskanneen hänet.

Twitterissä asiaa kommentoineet fanit ovat kiitelleet sarjan tuotantoa rohkeaksi, koska se on tuonut tärkeän aiheen esille, kertoo Digital Spy. Lisäksi fanit kiittelevät Zoe Henryn suoritusta vaikeassa oikeussalikohtauksessa, jossa puolustajan asianajaja hiillostaa Rhonaa muun muassa tämän aiemmasta päihderiippuvuudesta sekä kyselee hänen seksielämästään.

– Toivottavasti tämä juonenkäänne rohkaisee uhreja kertomaan kokemuksistaan, kirjoittaa yksi faneista.

Osa faneista sanoi tunteneensa olonsa epämukavaksi, kun Rhona joutui intiimien kysymysten kohteeksi. Kommenttien perusteella fanit tuntuivat olevan samaa mieltä Rhonan kanssa siitä, että "se mikä on kaikkein merkittävintä on, että sanoin Piercelle ei".

Zoe Henry on aiemmin sanonut Digital Spylle Rhonan ajattelevan, ettei hänellä ole mahdollisuuksia voittaa oikeudenkäyntiä.

– Piercen puolustaja pommittaa Rhonaa kysymyksillä ja hän alkaa murtua. Tuomaristo alkaa epäröidä heti, Henry sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat