Emma Kimiläinen ajoi upeasti toiseksi – jäi voittajasta vain puoli sekuntia

Emma Kimiläinen upeasti toiseksi kauden päättävässä Brands Hatchin radalla ajetussa osakilpailussa. Hän lähti kisaan nelosruudusta.

Kimiläisellä ero kisan voittaneeseen Iso-Britannian Alice Powelliin oli vain puoli sekuntia. Powell nousi voitollaan MM-pisteissä kolmanneksi.

Suomalaiskuljettaja ajoi vain neljässä osakilpailussa kauden aikana, mutta oli joka kerta viiden parhaan joukossa. Hän loukkaantui avauskisassa ja kolme osakilpailua jäi väliin. Kimiläinen saavutti Assenilla avausvoittonsa Formuloiden W-sarjassa.

Historian ensimmäisen MM-sarjan voitti Iso-Britannian Jamie Chadwick 110 pisteellä. Hän oli päätöskisan neljäs. Kimiläinen oli MM-pisteissä lopulta viides. Suomalainen saavutti 53 MM-pistettä. Hän nettoaa sijoituksestaan vajaa 80 000 euroa. Chadwickille on luvassa vajaan 450 000 euron potti.