Anssi Kela hylkäsi rokahtavan biisin levyltään – julkaistiin nyt Elastisen uudistamana versiona!

Elastisen ja Anssi Kelan yhteistyössä Elastinen feat. -ohjelmassa kynäilemä biisi on nähnyt päivänvalon.

Elastinen feat. -ohjelmassa räppäri Elastinen kohtaa tunnetun tähden ja työstää hänen kanssa uuden kappaleen. Perjantaina nähdään jakso, jossa biisin tekemiseen perehtyvät Anssi Kela ja Elastinen.

Fanien ei suinkaan tarvitse odottaa perjantaihin asti, sillä kaksikon kappale Voitais välillä elää on jo kuunneltavissa Spotifyn kautta.

Elastinen vierailee aina maanantaisin Radio Novalla kertomassa ohjelman uusimmasta biisistä. Elastinen paljastikin Kelan tekevän yleensä biisejänsä ainakin parin kuukauden ajan. Toisin oli nyt.

– Kaivettiin Anssin naftaliinista biisiaihio. Hänellä oli yksi biisi, mitä hän mietti, että voisi tehdä sen loppuun. Anssi antoi biisin minulle ja Jukalle (Jukka Immonen) riisuttavaksi ja me rakentelimme sen sitten uudelleen. Siitä tehtiin sitten Voitais välillä elää, meidän versio, Elastinen kertoi Novalla.

MTV.fi haastatteli Anssi Kelan kuvausten yhteydessä. Tuolloin Kela paljastikin kappaleen olleen alun perin tarkoitettu hänen viiimeisimmälle albumilleen.

– Meillä oli siinä mielessä helppo työ, että kyseessä on jo olemassa oleva biisi. Ei ole sitä haastetta, että pitäisi nollasta startata ja lähteä tekemään täysin uutta biisiä. Minulla oli ikään kuin valmis sapluuna jo olemassa. Tämä on kappale, mikä jäi uusimmalta levyltäni rannalle. 

– Minun versioni on aika suoraviivainen, rockimpi biisi. Siksi pudotinkin sen pois tuolta levyltä, kun uusin albumini on selkeästi pop-henkinen. Se ei istunut siihen kokonaisuuteen, Kela kertoi.

Katso nettiekstra Elastisen ja Kelan jaksosta:

Anssi Kelan ja Elastisen jakso  on jo nyt katsottavissa MTV Katsomon kautta!

Elastinen feat. MTV3-kanavalla perjantaisin klo 20.05.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja