EastEnders: Romantiikkaa ja draamaa brittiläiseen tyyliin

Rakastettu brittiläinen saippuaoopperaa EastEnders viihdyttää jälleen myös suomalaista katsojakuntaa. AVA näyttää palkittua brittisarjaa joka arkipäivä.

Yksi kaikkien aikojen katsotuimmista brittisarjoista on palkintoja kahminut saippuaooppera itäisen Lontoon asukeista, heidän elämästään työssä ja kotona. Menestyssarjan keskiössä on Albert Squaren naapurusto, jonka pubeissa, puistoissa ja supermarketeissa kohtaamme sympaattiset ihmiset ja heidän toisiinsa risteävät kohtalonsa.

EastEnders on yksi Britannian rakastetuimmista ja palkituimmista saippuasarjoista. Se on edelleen yli 20 vuotta alkamisensa jälkeen Britannian katsotuimpia ohjelmia.

Elämää kuvitteellisessa Walfordin kaupunginosassa

EastEndersin tarina sijoittuu Itä-Lontoossa sijaitsevaan kuvitteelliseen Walfordin kaupunginosaan. Sarjassa seurataan Albert Squaren liepeillä asustavien lontoolaisten arkea, josta ei puutu dramatiikkaa.

Sarjassa uppoudutaan hektisen Lontoon elämänmenoon, tutuksi tulevat ihastuttavat brittiläiset rivitalot, lähipubi kuin idyllinen lähitorikin. EastEndersin kiehtovuus perustuu laajaan kattaukseen mielenkiintoisia henkilöhahmoja eri yhteiskuntaluokista ja etnisistä taustoista.

Sarja on niin realistinen, että fanit ovat vuosikausia yrittäneet etsiä Albert Squarea, Walford East -metroasemaa ja muita keskeisiä tapahtumapaikkoja – tuloksetta. Ne ovat kaikki mielikuvituksen tuotetta.

Nuorille, naisille, miehille - ikää katsomatta

Naiset ovat sarjan suola: mukana on vahvoja äitihahmoja, dramaattisia diivoja, ikuisia uhreja ja vietteleviä kaunottaria. Miehiin mahtuu niin machoja, pahoja poikia, ressukoita kuin sydäntensärkijöitäkin.

Myös pikkurikolliset viihtyvät Albert Squaren kulmilla. EastEnders vetoaa myös vanhempaan sukupolveen, sillä sarjan keskeisiin hahmoihin kuuluu myös yhteisön iäkkäämpiä jäseniä.

Palkittua saippuaa!

EastEndersin huimasta suosiosta kertovat lukuisat palkinnot, joita se on kahminut vuosi toisensa jälkeen: muun muassa viisi BAFTA-palkintoa, kymmenen Inside Soap -palkintoa ja yksitoista National Television Awards -pystiä. Eikä loppua näy!

EastEnders AVAlla joka arki-ilta alkaen 17.1.2011 kello 15.30.

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja