Dramaattinen video: Kissan hurja pudotus jalkapallostadionilla kohahdutti katsomossa

Kissa putosi hurjan pudotuksen kesken amerikkalaisen jalkapallomatsin ja selvisi ihmeen kaupalla.

Yliopistojalkapallojoukkue Miami Hurricanesin fanit todistivat dramaattisia hetkiä lauantain ottelussa, kun stadionin yläkatsomoon eksynyt kissa joutui hengenvaaralliseen tilanteeseen. Kissa roikkui korkealla yläkatsomon turva-aidalla ja yritti kammeta itseään ylös siinä epäonnistuen ja lopulta pudoten kohti liki varmaa kuolemaa.

Ei ole selvää, kuinka kissa oli stadionille päätynyt.

– Ihmiset yläkatsomossa yrittivät saada kissaa kiinni, mutta samalla vain pelottivat sitä alemmas yläkatsomon penkkiriveillä, Miamin yliopiston kiinteistöpäällikkö Craig Cromer kertasi ESPN:lle myöhemmin yläkatsomon kissan pudotusta edeltäneistä tapahtumista.

Cromer oli istunut alakatsomossa vaimonsa kanssa. Miehellä on ollut tapana tuoda matseihin Yhdysvaltojen lippu.

– Huomasin, että se roikkui hyvän aikaa yläkatsomon reunalla, ensin kahden tassun varassa, sitten vain yhden. Silloin tajusin mielessäni, että hyvä luoja, se putoaa pian, Cromer kertoo.

Illan jännittävin kiinniotto

Hän otti lipun ja levitti sen parin vieressä istuvan ihmisen kanssa ja toivoi, että kissa putoisi siihen. Kauhistunut kissa putosi ja laskeutui pongahtaen lipulle.

Muutaman dramaattisen ja epävarman sekunnin ajan stadionilla pidätettiin henkeä, kunnes kissaa lähimmät fanit hurrasivat viestittäen, että kissa oli selvinnyt.

Lipulle katti ei jäänyt makoilemaan, vaan se pakeni matsia seuranneiden opiskelijoiden sekaan katsomossa, mistä yksi opiskelija oli lopulta napannut sen. Kissa ei ilmeisesti ollut saanut tilanteessa fyysisiä vammoja.

– Olemme iloisia, että kiitos neuvokkaiden fanien lohkoissa 107, 110 ja 208, kissa saatiin turvaan vaarallisen pudotuksen jälkeen. Toivomme kissalle parasta loppuelämää sen kahdeksan jäljellä olevan elämän kanssa, Hard Rock Stadium julkaisi tapahtumien jälkeen Twitterissä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä

ESPN kommentoi, että kissan nappaaminen oli illan matsin dramaattisin tilanne, vaikka se ei edes tapahtunut itse pelissä. Kotijoukkue oli voittanut vierailevan Appalachian Staten yliopistojoukkueen lopulta pistein 25–23. Yliopistojalkapallo on yliopistoissa ja korkeakouluissa pelattua amerikkalaista jalkapalloa.

Lähteet: Reuters, ESPN ja Twitter

Lue myös:

    Uusimmat