Dita Von Teesen burleskiesitys ylistää alastonta naisvartaloa – katso kuvat!

Burleskitaiteilija Dita Von Teesen varietee-esityksessä hurrataan vaatteiden vähenemiselle ja kiusoittelulle.

Burleskitaiteilija ja Dita Von Teesen, 39, uskalias Burlesque: Strip Strip Hooray! -varietee-esitys sai ensi-iltansa Los Angelesissa äitienpäivän aattona.

Kansainvälinen kiusoittelun kuningatar esittää show'ssaan kolme kuuluisinta numeroaan yhdessä lempiburleskiesiintyjiensä kanssa sekä uusimman numeronsa, jossa hän viettelee yleisön Swarovskin kristallein koristellussa martini-lasissa.

Dita Von Teese esiintyy muun muassa charmanttina bisnesnaisena silinterihattunsa kanssa, villinä ja viileänä rodeoneitona, balleriinana ja geishahenkisenä kaunottarena.

– Huvittavaa sinänsä, sillä kun aloitin ollessani 18-vuotias, olin aivan varma että 30-vuotiaana urani loppuisi, koska kukaan ei haluaisi nähdä sen ikäistä naista lavalla vähentämässä vaatteita, Von Teese kuvailee.

– Jos vain haluan, voin vielä esiintyä 70-vuotiaanakin!

Burleskiesitykseissä ei ole kyse niinkään strippaamisesta tai katsojan kiihottamisesta, vaan se on naiseutta (ja miksei mieheyttäkin!) ylistävä , jossa katsojaa kiusoitellaan.

Tämän päivän burleskissa voi yhdistyä dragshow, performanssi, luova striptease, komedia, parodia, satiiri ja friikkishow.

Oletko koskaan nähnyt burleskiesityksiä?

Lue myös:


AVA

Lähde: Ditasdomain.com, theage.com.au

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat