Deittisivusto karkottaa 30 000 "rumaa käyttäjää"

Vain kauniille ihmisille tarkoitettu BeautifulPeople.com joutui hyökkäyksen kohteeksi, ja sai tästä syystä käyttäjälistoilleen myös "rumia" ihmisiä.

BeautifulPeople.com aikoo poistaa 30 000 käyttäjää listoiltaan, kertoo guardian.co.uk. Sivusto on suunniteltu vain hyvännäköisten ihmisten deittailupaikaksi, mutta virushyökkäyksen vuoksi myös 30 000 "tavista" on päässyt sivustolle. Viruksen lempinimeksi on annettu Shrek elokuvasta tutun vihreän ja ruman animaatiojättiläisen mukaan.

– Meidän täytyy pitää kiinni perusperiaatteistamme ja hyväksyä vain kauniita ihmisiä, siitä jäsenemme ovat maksaneet. Emme voi vain lakaista 30 000 rumaa ihmistä maton alle, BeautifulPeople.comin johtaja muotoili.

"Nolo moka"

30 000 jäsenen potkiminen ulos on aiheuttanut paitsi mielipahaa, myös 100 000 dollarin tappiot. Deittisivuston käytöksestä ahdistuneille on avattu tukilinja. Johtajan mukaan moka on nolo, kertoo guardian.co.uk. Hän on pahoillaan niiden sivustolle päätyneiden puolesta, jotka "hyvin lyhyen hetken ajan uskoivat olevansa kauniita".

Sivusto on ollut otsikoissa aiemminkin: joulun 2010 jälkeen se hankkiutui eroon tuhansista jäsenistä, koska nämä olivat lihoneet juhlapyhien aikana.

Deittisivuston käyttäjät saavat äänestää sivulle haluavien joukosta ne, jotka ovat tarpeeksi kauniita. BeautifulPeople.comissa ilmoitetaankin, että "kauneus on äänestäjän silmissä".


MTV3/Helmi

Lähde: Guardian.co.uk

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja