David Beckham haaveilee: Haluan lisää lapsia!

David Beckham suunnittelee innoissaan perheenlisäystä pesueeseensa, vaikka se saattaisikin hirvittää vaimoa Victoriaa.

LA Galaxyn riveissä pelaavalla jalkapalloilija David Beckhamilla on vaimonsa Victorian kanssa neljä lasta: pojat Brooklyn, 13, Romeo, 9, Cruz, 7, ja 10 kuukauden ikäinen tytär Harper. Beckham myöntää, että haluaisi perheensä kasvavan entisestään.

– Olemme hyvin onnekkaita saatuamme neljä tervettä lasta. Olisi mahtavaa, jos saisimme vielä yhden tai kaksi lisää, vaikkakin kaksi saattaisi pelottaa Victoriaa! Mutta ehkä vielä yksi lisää, eihän sitä koskaan tiedä, Beckham kertoo.

Mies paljastaa tyttärensä jo näyttävän merkkejä siitä, että tämä on hyvin tyttömäinen tyttö eikä ole seuraamassa riehakkaiden isoveljien linjaa.

– Kotona riittää energiaa, kun talossa on kolme poikaa. He ovat jatkuvassa liikkeessä aina heräämisestä nukkumaanmenoon asti. Harper on ihan erilainen. Hän on rauhallinen ja feminiininen, Beckham jatkaa.

Beckham kertoo suunnittelevansa pysyvää paluuta Englantiin. Hän haluaisi viedä perheensä lopulta takaisin kotimaahansa, mutta nyt pääasia on, että lapset saavat käydä rauhassa kouluaan Kaliforniassa.

– Kaipaan aina Lontoota, isoäitiäni ja perinteistä brittiruokaa äitini ja isäni kanssa, hiljattain tähti kertoo.


MTV3/Helmi

Lähde: Thesun.co.uk

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja