Daniel Ståhl menetti dramaattisesti voiton Timanttiliigassa – Dacresin protesti meni läpi, heitti sittenkin kauden kärkituloksen

Draamaa miesten aidoissa - kaksi kaatumista loppumetreillä 5:46
Timanttiliigassa nähtiin muutakin draamaa. Videolla kaksi juoksijaa kaatuu aivan loppumetreillä miesten 110 metrin aitajuoksussa.

Jamaikan Fedrick Dacresin kakkossija vaihtui Timanttiliigan Rabatin kilpailun kiekkokisan voittoon, kun hänen kolmannella kierroksella hylätty heittonsa hyväksyttiin protestin jälkeen, tiedottaa Kansainvälinen yleisurheiluliitto IAAF.

Dacresin heitto tuomittiin ensin yliastutuksi, mutta jamaikalaisen onneksi se ehdittiin mitata.

Dacres jäi kilpailun jälkeen julkaistuissa lopputuloksissa ensin toiseksi tuloksella 69,50. Kisan voittoa juhli hetken aikaa Ruotsin Daniel Ståhl tuloksella 69,94.

Dacresin vastalause kuitenkin hyväksyttiin, ja hänen tuloksensa 70,78 on Jamaikan ja Timanttiliigan ennätys sekä ensimmäinen Afrikassa heitetty 70 metrin ylitys kiekonheitossa. Samalla heitto oli kauden kärkitulos maailmassa.