Mainos

Charlize Theron liikuttui televisiossa

Näyttelijä Charlize Theron liikuttui puhuessaan televisiossa adoptiostaan.

Hollywood-kaunotar Charlize Theron on läpikäynyt vaikeita asioita elämässään. Eräs hänen suurimmista saavutuksistaan on ollut adoptioprosessin suorittaminen. Aikaa siihen kului kaksi vuotta, ja se on ollut sen arvoista. Yhdysvalloista kotoisin oleva kahden kuukauden ikäinen Jackson-poika on muuttanut hänen elämäänsä.

Näyttelijä puhui intiimistä aihepiiristä Ellen DeGeneres -show’ssa, jossa hän kertoi avoimeesti ajatuksistaan adoptiostaan. Tunnemyrskyn keskellä ollut näyttelijätär totesi yllättäen ennen puheenvuoroaan, että hän alkaa itkeä. Lyhyen tauon jälkeen hän kokosi itsensä hienosti ja jatkoi juttuaan.

– Hän (äitini) sanoi, että minulla kesti yhdeksän kuukautta rakastua sinuun, kun olit kasvamassa mahassani. Sinulla kesti kaksi vuotta rakastua tähän pieneen poikaan, hän muistelee Ellen DeGeneres -show’ssa.

Oscar-palkitun kaunottaren lemmikkieläimet ovat myötävaikuttaneet suuresti, ja hän pitääkin niitä poikinaan. Yhdeksän päivän ikäisenä kotiin tuotu poika oli saanut erittäin lämpimän vastaanoton.

– Sillä hetkellä, kun vauva tuli kotiimme, olivat koirani rakastuneempia kuin koskaan. Se on kaunein asia, jota olen koskaan todistanut, hän jatkoi.

Sinkkuna viihtyvän Charlizen lemmikkieläimet ovat auttaneet häntä merkittävästi arkipäivän askareissa.

– Ihmiset kertovat minulle jatkuvasti, että olen yksinhuoltajaäiti, ja totean, etten oikeastaan ole. Sain kaksi poikaa, jotka auttavat minua. Se on upeaa, hän tiivistää.

(MTV3)

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja