Mainos

Campoy-oikeudenkäynti alkaa Kaliforniassa

Oikeudenkäynti Kerstin ja Miguel Campoyn poikien kohtalosta on alkamassa ensi viikolla San Josessa Kaliforniassa. Alkajaisiksi maanantaina oikeus saa pohdittavakseen Campoyn lasten asianajajan Susan Crandallin vaatimuksen lähestymiskiellon määräämiseksi Kerstin Campoylle.

Jos kielto vahvistetaan, Kerstin Campoyn pitäisi pysyä tietyllä etäisyydellä lapsista, kertoo hänen suomalainen asianajajansa Henry Saleva. Maanantaina on myös tarkoitus lyödä lukkoon varsinaisen huoltajuuskiistan käsittelyaikataulu, selvittää aleva. Saleva uskoo, että huoltajuusoikeudenkäynti saattaa sujua ripeästikin.

-Puheenjohtaja on luvannut, että tässä edetään mahdollisimman nopeasti, koska olemme tulleet niin kaukaa tänne, kertoo Kaliforniaan Kerstin Campoyn kanssa matkustanut Saleva. Hän sanoo, että viikonvaihteen aikana ennen oikeudenkäyntiä osapuolilla on myös mahdollisuus neuvotella asioista keskenään.

Campoyn pojat, 7-vuotias Alexander ja 6-vuotias Jonathan, haettiin Suomesta Yhdysvaltoihin kaksi viikkoa sitten perjantaina. Kerstin Campoy, Henry Saleva ja oikeudessa todistajana kuultava jämsänkoskelainen psykologi matkustivat Yhdysvaltoihin loppuviikosta.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.