Broileria appelsiinissa

  • 4 broilerin rintafileetä
  • 3 dl appelsiinimehua
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1 rkl öljyä
  • 1 tl suolaa
  • chiliä, valkosipulia, inkivääriä
  • Koristeeksi:
  • 1 appelsiini
  • 1 porkkana
  • Lisäksi:
  • 800 g kiinteitä perunoita

Valmista marinadi sekoittamalla appelsiinimehu, sitruunamehu, öljy, suola, chili, valkosipuli ja inkivääri. Marinoi broilerin rintafileitä vähintään tunti. Kuori perunat ja lohko ne suupalan kokoisiksi annospaloiksi. Paista perunalohkoja öljyssä hetki. Kaada erilliseen astiaan.

Säästä marinadiliemi ja ruskista marinoituja broilerifileitä hetki. Lisää perunat ja marinadiliemi. Anna hautua kunnes liha ja perunat ovat kypsiä. Koristele kuorimaveitsellä leikatuilla porkkanasiivuilla ja appelsiinilla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja