Brittinaisen iloinen yllätys: Lapsettomasta nelosten äidiksi!

Brittiläisen Charlene Medlicottin ei pitänyt koskaan saada lapsia, mutta luonto päätti toisin: nyt hän on nelostyttöjen äiti.

Brittiläinen Charlene Medlicott, 20, sai 15-vuotiaana kuulla, ettei voisi koskaan saada lapsia ja uskoi joutuvansa luopumaan unelmastaan perustaa perhe. Lääkärit diagnosoivat hänen kärsivän munasarjojen monirakkulaoireyhtymästä. Oireyhtymän sanottiin rajoittavan ovulaatioita ja madaltavan merkittävästi hänen todennäisyyttään tulla raskaaksi.

Medlicott kuitenkin yllätti lääkärit ja synnytti lopulta kahdet kaksoset – minkä todennäköisyys on yksi 25 miljoonasta.

Hänen ja sulhasen, Mark Connaughtonin, 26, suloiset tyttäret Evelynn, Gracie-Lou, Rosaline ja Amalia-Rose Connaughton ovat nyt kuuden kuukauden ikäisiä ja heidät on kastettu kotikaupungissaan Telfordissa, Shropshiressa. Ylpeät vanhemmat olivat pukeneet tyttärensä perinteellisiin, identtisiin kastajaismekkoihin.

Lapset saivat alkunsa luonnollisesti. Sen lisäksi, että nelosten odottaminen on harvinaista, se on suurella todennäköisyydellä myös hyvin vaarallista. Kun Medlicott sai tietää olevansa raskaana, lääkärit neuvoivat hänen abortoivan lapsista kaksi – antaakseen toiselle kahdelle paremmat mahdollisuudet selviytyä.

Medlicott päätti kuitenkin taistella todennäköisyyksiä vastaan. Lasten synnyttyä tuoreet vanhemmat saivat odottaa vauvojensa kotiin pääsyä useita viikkoja, sillä nelikon piti pysyä sairaalassa tarkkailtavana.

– Yhdenkin lapsen saaminen olisi ollut yllätys, mutta uutinen neljästä lapsesta on jo hyvin erilaista, tuore isä kommentoi.

Medlicott puolestaan kertoo, ettei neljästä ihmevauvasta ole juurikaan vaivaa.

– Olemme oppineet käsittelemään heitä todella hienosti ja he kaikki ovat erittäin hyvin käyttäytyviä vauvoja, äiti iloitsee.


Lähde: Dailymail.co.uk

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja