Blogihelmiä: Rakkaussuhde alkoi pelkästä seksistä

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla!

Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

Rakkautta vain

Uusi rakkausblogisti kertoo, miten suhde alkoi.

"Olemme pariskunta isolla ikäerolla. Tai ei kai meitä vielä pariskunnaksi voi sanoa, pikemminkin vasta tapailuasteella. Ikäeroa siis reilu 20 vuotta. Suhde alkoi pelkästä seksistä. Olin exän kanssa yhdessä, etsimme kolmatta pyörää ja nykyinen löytyi. Ikävien sattumusten summana mulla ja exällä tuli ero, ja uusi suhde kehkeytyi aika pian sen jälkeen."

No sex and Helsinki

Blogisti kertoo, mitä tarkoittaa "kranaattiin hyppääminen".

"Eli oletetaan, että olet ystäväsi kanssa kahdestaan viettämässä iltaa ulkona. Ystäväsi bongaa baarista kuuman miehen, jolla on kaveri mukana. Koska olette kahdestaan baarissa, joutuu toinen pitämään seuraa kranaatille. "

Narsistin hampaista uuteen alkuun

Suhde narsistin kanssa on saamassa päätöksen.

"En mennyt pois. Elin sinäkin päivänä täydessä valheessa. Mieheni pitäessä minusta kiinni ja osoittaessa kiintymystä, annoin hänen tehdä niin vaikka sisälläni ajattelin itsekseni, että yök, älä koske minuun. Tajusin etten ollut rakastanut häntä enää vuosiin. En minä edes pitänyt hänestä. Ymmärsin, että niin se asia on. Hyväksyin sen vihdoin ja aloin miettiä ulospääsyä. En luonnollisestikaan uskaltanut sanoa sitä hänelle. Aloin miettiä tapaa, miten hän haluaisi minusta eroon. Aluksi se ajatus tuntui hyvältä, sillä oli monia asioita mitä hän ei voinut sietää, joten päätin kokeilla sitä."

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja