Blogihelmiä: Mihin rakkaus katoaa sekunnissa?

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla!

Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

Mesen maailma

Vauva tarkkailee vanhempiensa elämää, eikä aina ihan ymmärrä, mistä aikuisten menossa on kyse.

"Faija juoksee täällä kieli vyön alla ja yrittää tehdä vähän kaikkea muistamatta puoliakaan mutsin käskyistä. Mutsin näkökulmasta faija on vaan niin hajamielinen ja keskittymiskyvytön, että sillä jää aina hommat puolitiehen. Mua mutsi on alkanut natsittaa mitä erilaisimmilla kielloilla. Ei saa ottaa vessaharjaa, ei saa kiivetä lavuaarin päälle, ei saa avata ulko-ovea, ei saa kiivetä pöydän päälle eikä saa ottaa levyä ulos DVD-soittimesta. Siis haloo!"

Mietintöjä monenlaisia

Blogisti pohtii rakkautta.

"Miksi lupaukset rikotaan? Mihin rakkaus sekunnissa katoaa? Miksi ei enää kunnioiteta toista vaan laitetaan pää pensaaseen ensimmäisen vaikeuden tullessa eteen? Eteeni on sattunut monia ihmisiä, jotka eivät halua kohdata vaikeuksia. He haluavat hävitä, laittaa pään pensaaseen, unohtaa vaikeuden aiheuttajan. Unohtaa ystävät, kodin, kaiken millä on jotain merkitystä. Unohtaa itsensä. Onko nykypäivänä ihmisillä itsetunto niin heikko että haluaa kääntää vain selän? Haluaa lähteä pois ja kärsiä ne kaikki tunnon tuskat? Aloittaa elämänsä aina alusta?"

Kilpajuoksu

Elokuvista tuttu kohtaus käy toteen yllättävällä tavalla!

"Kun katson ikkunasta ulos räntäsateeseen, joku toisella puolella maata tai maailmaa tulee samalla hetkellä ikkunaan ja ajattelee minua. Hollywood-elokuvissa tämä on jo rutiinia, mutta tapahtuuko tätä todella, siinä elämässä, jossa minä elän? Romantikkona olen aina halunnut uskoa, että totta kai näin tapahtuu. Hyisen elämän tallaajana välillä uskoani on koeteltu, mutta tänään se kävi toteen!"

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja