Blogihelmiä: Karu totuus sinkkuelämästä Helsingissä

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla!

Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

No Sex and Helsinki

Uusi blogi kertoo, millaista sinkkuelämä on ihan oikeasti.

"Tällaista se on oikeasti: Menet vimpan päälle nättinä baariin. Kukaan ei kehu, ei huomioi. Kello on ehkä noin puoliyö. Miehet jurnottavat ruutukauluspaidoissaan, tuppisuina alkuillasta omissa porukoissaan, ja keskittyvät kaljan kittaamiseen. Noh, nämä ujot ja tuppisuiset miehet kertakaikkiaan ahdistuvat, mikäli heitä lähestyy tässä "liian aikaisessa vaiheessa" iltaa, eli illan happy hourin aikaan ei ole mitään asiaa vastakkaiselle sukupuolelle. Tulee nolostunutta, ujostelevaa naureskelua, kengänkärkien katselua, vaivaantuneita hiljaisuuksia ja muuta yhtä mieltä nostattavaa."

Mesen maailma

Mesen äiti on alkanut siivota, ja siitähän ei hyvää seuraa.

"Mutsi on vieny omia ja mun vaatteita kirppikselle. Ja voitteko kuvitella miten itsekäs mutsi on!!?? Se vei mun koiran sinne ihan vaan siksi, että mutsi ei jaksa kuunnella sen räksytystä! Siis tämä niin kostetaan heti, kun vaan voidaan. Mä olen kirjannut mun mustaan kirjaan paljon muitakin asioita, jotka kostetaan..."

Narsistin hampaista uuteen alkuun

Blogisti muistelee, miten pääsi viimein irti rankasta suhteesta narsistin kanssa.

"Tuo tunne oli mahtava. Muistan, kun astuin sisään kotiini. Tavarani olivat paikoillaan. Muuttomiehet tekivät hyvää työtä. Kiitos heille. Istahdin sohvalle ja hengitin syvään. Uskon, että hymyilin. Se hymy tuli täysin sisältäni. Se ei ollut teeskentelyä. Mutta sen hengityksen muistan. Hengitin totisesti syvään. En muista milloin olin tehnyt niin viimeksi."

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja