Beckhamien lapsikatras perusti oman bändin

Victoria ja David Beckhamin pojat ovat seuranneet äitinsä jalan jälkiä ja perustaneet yhteistuumin oman bändin.

Spice Girls -yhtyeestä alun perin julkisuuteen astellut Victoria Beckham, 37, kertoo, että hänen nuoret poikansa ovat perustaneet bändin. Brooklyn, Romeo ja Cruz ovat esittäneet säännöllisesti erilaisia kappaleita ennen nukkumaanmenoa.

13-vuotias Brooklyn soittaa kitaraa, Romeo, 10, on ottanut rumpukapulat käsiinsä ja balettia ihannoiva Cruz, 7, puolestaan on bändin tanssitaituri.

– Ennen kuin pojat menevät nukkumaan, he soittavat 'Walk Like A Man' -kertosäkeen. Se on heidän lempilaulunsa Jersey Boys -musikaalista, Victoria Beckham paljastaa The Sunille.

– Cruz on todella hyvä tanssimaan breakdancea. Hän osaa pyöriä päällään. Ja hän myös harrastaa balettia – innostuksen hän sai siitä, että Cruzin mielestä hänen serkkunsa oli niin onnekas, koska hän saa nostella tyttöjä.


Bändistä uupuukin tällä hetkellä vielä solisti – saa nähdä, onko kenties Beckhamien alle vuoden ikäinen Harper-tytär kasvaessaan yhtä musikaalinen, kuin veljensä.

– Haluaisin sanoa, että he ovat perineet musikaalisuutensa minulta, mutta eivät he ole. Mutta heillä on loistava tyylitaju. Ajattelen, että sen he ovat perineet minulta, neljän lapsen äiti paljastaa.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: Digitalspy.co.uk

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja