BB-Niko Nousiainen ja Sofia Ruusila muuttivat uuteen kotiin

Big Brother 2010 -voittaja Niko Nousiainen muutti kihlattunsa Sofia Ruusilan kanssa uuteen kotiin Helsingin keskustaan.

Aiemmin lemmenpari on asunut Sofian pienessä 28 neliön yksiössä Vuosaaressa. Nyt pariskunta onnistui löytämään mieleisensä kaksion Helsingin keskustasta.

– Kuun loppuun asti meillä on vielä vanha kämppä, mutta viime lauantaina saimme avaimet uuteen kämppään ja nyt olemme pikkuhiljaa muuttaneet. Kaksio on 52,5 neliön kokoinen ja juuri remontoitu. Enää ei tarvitse syödä ja nukkua samassa huoneessa, Niko myhäilee tyytyväisenä.

Uuden vuokrakämppänsä Niko ja Sofia löysivät yllättävän edullisesti ja päättivät heti näytön jälkeen, että kyseessä oli heille sopiva koti.

– Kahdestaan vuokraa ei ole niin paha maksaa ja itse asiassa kämppä on yllättävän edullinen. Yksiön vuokrahintaan ei tarvinnut laittaa kuin 150 euroa per henkilö lisää, Niko kertoo.

Uutenavuotena kihlautunut pariskunta asuu vuokralla, mutta luontaisena jatkumona olisi seuraaaksi harkinnassa asunnon osto.

– Olen aina halunnut asua keskustassa, joten onhan tämä hienoa. Esimerkiksi lapsia en kuitenkaan haluaisi keskustassa kasvattaa, joten kyllä seuraavana ostamme oman asunnon jostain vähän kauempaa. Eiköhän tässä kämpässä kuitenkin ensin muutama vuosi asuta.

Big Brotherin voittajana Niko palkittiin 50 000 eurolla. Summasta on miehellä vielä hyvin rahaa säästössä, mutta on Niko päässyt nauttimaan muuton myötä myös huolettomasta shoppailusta.

– Huonekaluja on nyt ostettu ja ostin myös 50 tuuman television, Niko kertoo.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat